Takipçi Satın Almak Güvenli Midir?

İlk olarak, botlar şüpheli veya şüpheli içerik yayınlamaz, bu nedenle sahte olarak tanımlanması nispeten kolay olmaktadır. Ayrıca etkin bir şekilde İnstagram uygulamasını kullanmamaktadırlar ve favori gönderilerinize yorum veya işaretleme yapmaz, bu yüzden çok değerli bir kitle değildirler. Hemen birçok yeni takipçi edinebilirsiniz ancak maalesef sitenizle etkileşimde bulunmadığınız sürece bu sizin için iyi değildir. Bu durumda, sadece popülerliğinizi artırmakla kalmayacak, aynı zamanda sizi hayalinizdeki destinasyondan da uzak tutacaksınız.

Aktif kullanıcılar sağlayan İnstagram takipçi siteleri hesabınıza sahte kullanıcılar göndermek için çalışmamaktadırlar. Sonuç olarak, yalnızca gerçek takipçiler buna değer. Yorum gönderebilecek ve katkılarınızı diğer ağlarda paylaşabilecek tek kişiler onlar olduğundan erişiminizi gerçekten artırabilirsiniz. Buna bot tarafından yayılan şüpheli içeriği ekleyin. Örneğin, bu botların çoğunda yarı çıplak bir kadını gösteren bir profil resmi var. Elbette bu, şirketinizin veya markanızın iyi bir resmini vermez ve itibarınızı artırmaktan ziyade onlara zarar verir. Sahte takipçiler zamanla kaybolur. Bot takipçileri satın almayın, ileri zamanlarda hem sizin hem de takip ettiğiniz kişiler için bot takipçiler sorun olabilmektedirler.

Gerçek Takipçilerin Satın Alınma Durumu Güvenli Mi?

Takipçi satın almak güvenli mi? Soruların cevapları çok göreceli olmaktadır. Satın aldığınız siteye bağlı olabilmektedir, bu yüzden Instagram politikası olabilmektedir. Güvenilirlik, satın aldığınız site açısından tartışılmaktadır. Orada güvenilir takipçi siteleri var ancak dolandırıcı kişilerde bulunmaktadır. Bu nedenle, iletişim bilgilerine ve güvenli ödeme seçeneklerine aşina olan kurumsallaşmış bir site seçmek uygun olmaktadır. Bu durumda güvenli bir site tam da aradığınız adrestir ve oldukça hesaplı bir takipçi satın alma sitesi olacaktır. Her gün binlerce kullanıcıyla, şifresiz gerçek Instagram takipçileri edinmek çok kolay bir durum olmaktadır.

Sitenizden takipçi satın aldığınız zaman, aldığınız takipçiler dakikalar içinde hesabınıza yüklenmeye başlayacaktır. Bu süre 60-120 saniye kadar sürebilir. Satın aldığınız siteye bağlı bir durum olabilmektedir. Parola gerektiren sitelere asla yaklaşmayın. Takipçi satın almak için şifreye ihtiyacınız yoktur ve bu tarz sitelere itibar ettiğiniz zaman İnstagram hesabınız bu site tarafından ele geçirilebilmektedir. Parolanızı paylaşmadan güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Tüm bu işlemler en güvenilir sitelerden kolaylıkla uygulanabilir.

Takipçi satın almak ne gibi durumlar da zararlı olur ? 

Instagram takipçi satın almanın yararları olduğu gibi yanlış kullanımda, yanlış satın alımda zararları da bulunmaktadır. Bazı zarar konuları bu şekilde dir; 

  • Instagram takipçi satın aldığınız site, sayfa sizin kullanıcı şifrenizi istemesi.
  • Takipçi yüklenirken hesabınızın gizlide kalması.
  • Gelen takipçilerin bot olması ve zamanla silinmesi.
  • Satın aldığınız sitenin iletişim numarasının ve kurumsal bilgilerinin olmaması.

Genel olarak bu hususlara dikkat edilmesi gerekmektedir. Tabiki bu kusurların hiçnirinin olmaması sizi %100 güvende tutmaz. Satın aldığınız şirketin kesinlikle vergi levhasına dikkat ediniz.

Takipçi Satın Alarak Para Kazanabilirmiyim ? 

Son zamanların en ünlü platformu olan Instagram TV gibi eski popüler olan reklam stratejisinin önüne geçmektedir. Bunun sebebi insanlar saatlerce televizyon izlemek yerine boş zamanlarında eline telefonu alarak Instagram, TikTok, Twitter, Facebook gibi platformlarda telefondan vakit geçirdiği araştırılmıştır. Bu nedenle artık şirketler, gerçek & tüzel kişiler televizyon reklamları vermek yerine sosyal medya hesaplarından da reklam yapmaya yönelmiştir. Bu sebeple takipçi satın alıp hesabınızı yükseltiğinizde nasıl para kazanabiliceğiniz bu şekildedir; 

  • Reklam verenlerden, Story reklamı satma.
  • Reklam verenlere, post yayınlamak.
  • Reklam verenlere sizin kendi postlarınızın bir köşesine logolarını ve açıklama kısmına bilgilerini koyarak reklam satabilirsiniz.

Para kazanabiliceğiniz alanlar bu kadarla'da sınırlı değildir. Örneğin hesabınızı geliştirdik'den sorna çekilişler düzenleyerek takipçi karşılığında sponsor alabilir çekiliş ödülünü sponsorlarınızdan toplayıp sponsorlarınıza doğal takipçi sağlayarak'da para kazanabilirsiniz.

Takipçi Alan Hesaplar Nasıl Farkedilir ?

Instagram takipçi satın almayan hesaplar çok az kalmış durumdadır. Ne kadar sosyal medya platform sahipleri önlemek istese de önüne geçemeyeceği bir şekildedir bu sektör. Instagram gerçek takipçi satın almış kullanıcıları farketmek çok zor olsa da biraz araştırma sonucunda tespit edilebilir düzeydedir. Bunun yanı sıra bot takipçi satın alan kullanıcıları bu şekilde tespit edilebilir ;

  • Hesabını sürekli olarak gizli ve açık konuma getiriyorsa.
  • Takipçi sayısına oranla beğenilerinin düşük olması.
  • Takipçi sayısına oranla yorum, kaydetme, gönderme sayılarının düşük olması.
  • Sürekli olarak hesap sahibi yorumlarda GT yazması takipçi satın almasına meyilli olduğunu göstermektedir.

Türk Takipçi Satın Almak İşe Yarar Mı ? 

Takipçi satın almanın düzgün olanı her zaman sizin hesabınıza yararı olacaktır. Yukarıdaki verdiğimiz bilgilere dayanarak sizler bu konu hakkında gayet güzel bir yorum yapabilirsiniz. Instagram ve diğer platformalar olmak üzere takipçi satın almak sizin hesabınız için olumlu yönde iyileştirme yapacaktır fakat Türkiyede yaşadığınız için sizlere yabancı takipçiler, bot takipçiler yerine Türk takipçiler daha iyi etkileşim aldıracaktır. Takipçi satın alırken mutlaka Türk takipçi satın almanız yönünde olsun.

Sosyal Medya Hesaplarınızı Organik Olarak büyütücek Bir Kaç Püf Nokta

  • Instagram gönderilerinizi paylaşırken mutlaka hastag kullanmalısınız. Sizin için hazırladığımız Beğeni Kazandıracak Popüler Hastag makalemizi inceleyip popüler etiketleri kullanabilirsiz.
  • Insanların en çok sosyal medya kullandığı saatleri analiz edin ve sizde o saatler arasında mutlaka sürekli online olun ve içerik girin.
  • Diğer sosyal medya platformlarından destek alın.
  • Hesabınızın bir stabilizasyonu olsun örneğin her saat gönderi paylaşın veya gün içinde 2-4-5- saatlerinde stabil gönderi paylaşın.

Diğer makale konumuz olan Takipçi Satın Almak İçin En İyi Nedenler  başlıklı makalemizi linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.