Instagram Takipçi İsteklerini Kapatma Nasıl Yapılır?

İnsanlığın sürdürdüğü her zaman bir popülerlik furyası mevcuttur. Günümüz tarihlerinde Instagram sosyal medya konusunda çok başarılı ve bir numara denilebilir düzeydedir. Instagramın sürekli gelişmesi Instagram işletmecilerinin sürekli olarak farklı modlar ve güncellemeler gelmesi ile her gelen güncelleme ile insanların hayatında kolaylık veya hoşuna gidecek özellikler getirmesidir.

En popüler olarak kullanılan sosyal medya mecrası 1 milyar hesap bulunmaktadır. Durum böyle hal aldığından dolayı hesabınızı gizli konuma alabilir ve herkesin sizi görmesinden kaçınabilirsiniz, aynı zamanda Reel izlenme al hizmetinden faydalandığınız zaman izlenenleri gizleyebilirsiniz. Fakat yanlışlıkla popüler oldunuz veya hesabınız anlamsız bir biçimde yayıldığında günde size binlerce kişi size takip isteği atabilir.

Bu nedenlerden dolayı hesabınızın herkesin takip edilmemesi için gizli konuma getirebilirsiniz. Fakat bu şekilde de büyük bir sorun sizi bekliyor olabilir. Takipçi istekleri zamanlar binlerce istek haline gelebilir. Bunları tek tek reddetmek büyük bir gereksiz zaman harcamasına girer. Sizin yapmanız gereken sadece sizin takipçi isteği attığınız veya takip ettiğiniz kişilerin sizi takip etmesinin ayarını yapabilirsiniz. Instagram takipçi isteklerini kapatma adımlar;

  • Instagram mobil uygulamasına kullanıcı hesabınız ile giriş yapınız.
  • Giriş yaptıktan sonra ayarlar sekmesine giriniz ve gizlilik ve güvenlik kısmına giriş yapınız.
  • “Hesap verilerini görüntüle” kısmına giriş yapınız.
  • “Mevcut takip istekleri” kısmında istekleri iptal ederek bir daha kullanıcıların sizi takip etmemesinden yararlanabilirsiniz.

Reels İzlenme Sayısı Nasıl Öğrenilir ?

Instagram Takipçi İsteklerini Toplu Silme

Yapılan yanlış işlemler sonucunda birçok istek sırada bekliyor olabilir. Bu istekler genellikle 1000 adet üstünde olduğu zaman silmesi baya bir zaman alabilir. Bu istekleri topluca silmek için birçok yöntem bulunmakta.

3. Parti Uygulamalar Kullanma

Bu kullanacağınız uygulamalar ile hemen topluca unf veya takip isteklerini reddedebilirsiniz. Bu uygulamaları cihazınızın market uygulamasına girerek toplu “unf” uygulaması yazarak aratabilirsiniz. Kendi Instagram hesabınız ile giriş yaparak hesabınızı robotik olarak saniyeler içerisinde işlem yaptırabilirsiniz.

Instagram Takipçi İstekleri Nasıl Görüntülenir.

Bu işlemleri yapmadan önce ilk olarak kaç takipçi isteğinizin olduğunuzu öğrenebilirsiniz. Yapmanız gereken tam yapmanız gereken adımlar Instagram hesabınıza giriş yapınız. Hesabınıza giriş yaptığınız zaman sol üst tarafta bulunan kalp işaretine tıklamanız yeterlidir.