Instagram Hesap Açma Sınırı Nedir?

Instagram hesabınızı kullanırken bunun yanı sıra başka bir hesaba da herhangi bir nedenden dolayı ihtiyaç duyduğunuzu fark edebilirsiniz. Ancak bazı sosyal medya uygulamalarında kişilerin kimlik bilgileri ve telefon numaraları gibi özel bilgiler alınmaktadır. Peki, Instagram hesap açma sınırı nedir?

Instagram Hesap Açma Sınırı

Instagram kullanıcıların hesap açarken cep telefonu numaralarını almaktadır. Ancak önceden bu şekilde bir uygulama biçimi yoktu. Bu yeni kural nedeniyle bireylerin uygulama üzerinden hesap açma sayısına bir sınır kuralı getirilmiş durumda.

Kişiler Instagram’a kaydolurken kendi numaralarını verdikleri için bunun tek bir hesap ile sınırlı olduğunu düşünebilirler. Ancak bu da doğru bir ifade değildir. Cep telefonunuz üzerinden kayıt olsanız da Instagram hesap açma sayınıza bir limit getirmiş olsa da bu limit 1 hesap ile sınırlandırılmamıştır.

Intsagram Hesap Açma Limiti Ne Kadar?

Instagram üzerinden birden fazla hesaba ihtiyaç duyan bir işletme sahibi olabilirsiniz. Birbirinden farklı hesaplar açarak daha fazla gerçek kullanıcıya ulaşmayı ve hedef kitlenizi bu yolla arttırmayı denemek istiyor olabilirsiniz.

Sahip olduğunuz bu strateji üzerinden ilerleyebilmeniz için Instagram hesap sınırı hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Bunun yanı sıra Instagram hesabınızı nasıl geliştirebileceğinizi, hesaplarınızı geliştirerek nasıl hedef kitlenizi arttırabileceğinizi öğrenerek bu konularda da strateji gütmelisiniz.

Bir tane telefon numarası üzerinden Instagram’da hesap açmanın sınırı 5 hesap şeklindedir. Bundan fazlasına Instagram izin vermemektedir. Bunu defalarca deneyerek de herhangi bir sonuca varamazsınız. Hatta hesaplarınız güvenlik nedeni ile kilitlenebilir ya da başka herhangi bir limit ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durumda da işlerinizde aksama sorunu meydana gelmesi kaçınılmaz bir hal alacaktır.

Bu sınırlama sizin için zorlayıcı ise Instagram Hesap Ekleme Limiti Nasıl Kaldırılır, adlı içeriğimize tıklayarak bu limiti nasıl ortadan kaldırabileceğinizi daha doğrusu nasıl daha fazla hesap açabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

5 hesabı geliştirmek sizin için çok zorlayıcı bir deneyim olacak gibi görünüyorsa da tek bir hesabınızı en güçlü hale nasıl getirebileceğiniz konusunda bir sosyal medya yöneticisi uzmanından yardım alabilirsiniz.