Instagram Hesap Ekleme Limiti Nasıl Kaldırılır?

Instagram hesap ekleme limiti kaldırma sorununu araştırıyorsanız muhtemelen bir işletmeniz var ve Instagram’ın çoklu hesap özelliğinden yararlanmak istiyorsunuz.

Bu durumda yapılması gereken ilk olarak doğru karar vermektir. Birden fazla hesabın geliştirilmesine ve yükseltilmesine gerçekten neden ihtiyacınız olduğunu ve bunun tek bir hesapla yapılıp yapılamayacağını iyi düşünmelisiniz.

Sonrasında da kararınız halen daha çok sayıda hesaba sahip olmak yönünde ise nasıl hesap ekleme limitini arttırarak daha fazla hesap sahibi olabileceğinizi öğrenmelisiniz.

Instagram Hesap Ekleme Limiti Kaldırma

Instagram hesap ekleme limiti kaldırma işlemini öğrenmeden önce ne kadar hesaba sahip olabileceğinizi öğrenmelisiniz.

Kişilerin tek bir telefon numarası üzerinden en fazla 5 tane Instagram hesabı açmasına izin verilmektedir. Bu limiti aştığınızda artık hesap açamama durumu ile karşı karşıya kalırsınız. Bu nedenle eğer daha fazla hesaba ihtiyacınız varsa yeni bir telefon numarasına da ihtiyacınız olduğunu düşünebilirsiniz.

Ancak bu limiti ortadan kaldırmanızı sağlayan bazı programlar bulunmaktadır. Bu programların güvenilir olup olmadığına dikkat ettikten ve araştırmalarınızı bu yönde yaptıktan sonra işlemlerinize devam edebilmek adına programı yüklemelisiniz.

Sonrasında daha fazla limitlere takılmadan Instagram hesabı oluşturabilirsiniz.

Instagram Hesap Açma Limiti

Instagram üzerinden birden fazla hesabınızı açmak istediğinizde bunun için yapabileceğiniz en iyi işlemlerden biri de uygulama klonlamanızı sağlayan bazı programları kullanmanızdır.

Bu programlardan birini indirdikten sonra diğer Instagram hesabınıza giriş yapabilirsiniz. Bu sayede her ikisinden de gelen bildiriler anında telefonunuz tarafından size bildirilecektir. Sürekli olarak bir diğerine giriş çıkış yapmakla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

Kullandığınız program sizin için akıllı telefonunuzda yeni uygulamanız için ayrı bir yer oluşturmaktadır. Burada bu uygulamaya ait veriler diğer tarafta telefonunuzda da normal işleyişinde ilk kurduğunuz klon olmayan uygulamaların verileri saklanmaktadır.

Bu sadece Instagram için değil diğer sosyal medya platformları için de geçerlidir. Hangisini klonlamak istiyorsanız onunla ilgili işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bu sayede özellikle işletme sahibi olan bireyler işlerini daha kolay bir şekilde takip etme fırsatı yakalayabilirler.