Instagram’da Hikayeye Gizli Bakma Nasıl Yapılır?

Gizliliğin son derece önemli olduğu şu günlerde, sosyal medyanın ve yazılım teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte gizlilik değerini yitirmeye başlamıştır. Günümüzde Instagram uygulaması kullananların oldukça sık ihtiyaç duyduğu konulardan biri de Instagram’da birinin hikayesine gizlice bakmak olmuştur. Her geçen gün geliştirilen yazılımlar sayesinde Instagram’da hikaye indirme özelliğinin yanı sıra birinin hikayesini hem indirip hem de o kişiden gizli hikayesini görebiliriz.

Instagram hikayelere nasıl gizli bakılır ?

Instagram’da gizli hikayeye bakmak üzere geliştirilmiş uygulamaların ilk şartı bakılacak kişinin profilinin herkese açık olmasıdır. Herkese açık profillerin hikayeleri çeşitli programlar sayesinde ücretsiz olarak indirilebilir ve görüntülenmesi mümkündür. Bu uygulamalar aracılığıyla Instagram’dan hikaye indirmekveya hikayeye bakmak için tek yapmanız gereken sayfanın üst tarafında bulunan kutucuğa hikayesini görmek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazmaktır. Bu işlem sonrasında 1 gün içerisinde paylaşılmış olan tüm hikayeleri görebileceksiniz ve karşı tarafa bir bildirim gitmemiş olacaktır. 

Instagram’da Gizli Hikaye Bakma

Normal şartlarda tüm kullanıcıların giriş yaparak kullanması mümkün olan bir site olan web.postegro.com gizli hesapların da içeriklerini göstermektedir. Yapmanız gereken adımlar çok basittir. 

  1. Web.postegro.com adresine tıklayın 
  2. Instagram kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapın. 
  3. Burada göreceğiniz büyüteç butonuna tıklayın üstte yer alan arama kutucuğuna karşı tarafın kullanıcı adını yazın. 
  4. Profili bulduktan sonra üstüne tıklatın. Profil gizliyse bile açılacaktır. 
  5. Sonrasında profil resminin olduğu yerde hikayeleri öne çıkanları ve tüm diğer postları görebilirsiniz. Dilerseniz hikayeleri indirmeniz ve ekran görüntüsü almanız da mümkündür. Karşı tarafa hiçbir bildirim gitmemektedir. 

 

Web.postegro.com aracılığıyla günlük 3 kez girip birinin hesabına gizlice bakma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazlası için belli bir miktar ödeme yapmanız gerekmektedir. Gizli Instagram profili görmek, birinin hikayesini gizlice izlemek ve Instagram hikayelerini indirmek için bu sayfadan yukarıdaki adımları kullanarak yardım alabilirsiniz. 

Ayrıca şunu belirtmek gerekir ki bu sitenin bir Android uygulaması da mevcuttur. Bunu kullanmak için de yapmanız gereken adımlar yine çok benzer şeylerdir. PlayStore’dan Postegro yazıp indirebileceğiniz uygulamaya Instagram kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapıp yine aynı işlemleri uygulayarak stalk yapmaya devam edebilirsiniz. 

 

Instagram Gizli Hikayeye Bakınca Farkedilirmiyim ?

Instagram hikayelere vereceğimiz link üzerinden bakarsanız hiçbir şekilde hesap girişi yapılmadığından kendi kimliğiniz ortaya çıkmaz. Sitenin çalışma mantığı bir önceki kullanıcların hesapları girmesiyle birlikte içeriden postları çekmek ve veri tabanına kaydetip size göstermesi ile olmaktadır.

Diğer makale konumuz olan GT Ne Demek ? başlıklı makalemizi linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.