Youtube Mail Atma Nasıl Yapılır?

Youtube, video izleme platformları arasında en çok tercih edilen web sitesidir. Sayısız içeriğin paylaşıldığı bu platform, ayrıca insanların en çok zaman geçirdiği internet sitelerinin başında gelmektedir. Hem Youtube içerik üreticileri, hem de Youtube izleyicileri zaman zaman yetkililer ile iletişim kurmak isteyebilmektedir. 

Youtube iletişim yolları konusu üzerine araştırma yapan ve Youtube yetkilileri ile iletişime geçerek destek almak isteyen bireyler, Youtube iş ortağı olup olmaması fark etmeksizin bu isteğini yerine getirebilmektedir. Bu noktada, Youtube iletişim ağını oldukça geniş tuttuğu için site içi iletişim desteğini oldukça kaliteli bir şekilde sunmaktadır. 

İçerik üretici desteği almak, Youtube’da yaşadığınız sorunları çözmek ve bu platform ile ilgili merak ettiğiniz sorulara yanıt bulmak için Youtube iletişim yöntemlerini kullanabilirsiniz. Youtube, sorunsuz bir iletişim desteği sunabilmek için birden fazla iletişim seçeneği ile destek vermektedir. 

Youtube İletişim Yöntemleri 

Youtube destek hattı ile iletişim kurmak isteyen bireyler, direkt olarak Youtube web sitesi üzerinden yardım alabilmektedir. Buna ek olarak Youtube Türkiye sosyal medya hesabına DM (Direct Message) gönderimi yaparak Youtube platformunun Türkiye yetkililerine ulaşabilirsiniz. Youtube iletişim yöntemleri aşağıdaki listede daha detaylı bir şekilde belirtilmektedir. 

  1. Youtube destek sayfası üzerinden İçerik Oluşturucu Yardımı seçeneğini kullanabilirsiniz. Ancak bu iletişim yöntemini kullanabilmeniz için Youtube platformunda video paylaşımı yapıyor olmanız gerekmektedir. 
  2. Youtube destek mail adresi ile iletişime geçebilirsiniz. Youtube mail adresi legal@support.youtube.com olmaktadır. 
  3. Facebook üzerinden Youtube resmi sayfasına erişebilir ve mesaj gönderiminde bulunarak yetkililerden geri dönüş bekleyebilirsiniz. 
  4. Youtube Türkiye adında açılan resmi Twitter hesabına mesaj gönderebilirsiniz. Bu sayede yetkililer destek almak istediğiniz anlayacak ve kısa süre içerisinde sizlere geri dönüş sağlayacaktır. 
  5. Youtube platformu üzerinde yer alan “Yardım” seçeneğini kullanarak kısa sürede iletişim kurabilir ve Youtube ile ilgili almak istediğiniz desteği alabilirsiniz. 

Yukarıda da görülebildiği üzere Youtube iletişim seçenekleri birden fazladır. Bu noktada bazı insanlar Youtube yetkilileri ile telefon görüşmesi yapmak isteyebilmektedir. Ancak bilinmesi gerekir ki, Youtube telefon numarası Youtube platformunun merkezi Kaliforniya’dır. Bu nedenle Youtube müşteri hizmetleri numarası Türkiye konusunu araştıran bireylerin tercih edebileceği bir numara bulunmamaktadır. 

Youtube Yardım 

Youtube web sitesinde yaptığınız veya yapacağınız işlemler hakkında yardım almak istiyorsanız, yapmanız gerekenler oldukça basittir. Aşağıdaki adımları takip ederek Youtube’un “Yardım” seçeneğini kullanabilirsiniz. 

  • Youtube sitesine giriş yapınız ve oturumunuzu açınız. 
  • Ana sayfanın sağ üst köşesinde bulunan profil ikonuna tıklayınız. 
  • Karşınıza çıkan panelde “Yardım” butonuna basınız. 
  • Daha sonra ise hangi konuda yardım almak istediğinize bağlı olarak kategori seçimi yapınız. 
  • Son olarak seçtiğiniz kategori altında belirtilen adımları takip ederek yardım mesajı gönderiniz.