Videoları Tiktok Logosu Olmadan Nasıl Kaydedebilirim?

Tiktok’ta zaman geçirirken karşınıza çıkan içerikleri zaman zaman başka sosyal medya platformlarındaki hesaplarınızda paylaşmak isteyebilirsiniz. Bu durumda video içerisinde Tiktok logosunun bulunmasından rahatsız olabilir ve videoları Tiktok logosu olmadan nasıl kaydedebilirim, sorusunun yanıtını merak ediyor olabilirsiniz.

Tiktok Logosu Olmadan Video Kaydetme

tiktok üzerinden hoşunuza giden bir videoyu indirmek istediğinizde ‘Watermark’ şeklinde eklenen logoyu fark etmişsinizdir. Bunu Watermark olmadan indirebilmek adına tek yapmanız gereken şey bir invert (dönüştürme) aracı kullanmaktır.

  • İlk olarak kullanmak istediğiniz dönüştürme aracını Google üzerinden tespit etmelisiniz.
  • Sonrasında indirmek istediğiniz videoya giderek bunu Tiktok’tan açın.
  • Buradaki paylaşma ikonuna dokunarak bağlantı linkini kopyalamayı seçin.
  • Linki kopyaladıktan sonra kullandığınız aracın link bölümüne yapıştırın.
  • Sonrasında karşınıza Download seçeneği çıkacaktır. Buradan videoyu indirin.

Eğer araç düzgün çalışıyorsa video Watermark olmadan inecektir. Eğer araç düzgün çalışmıyorsa farklı bir aracı seçerek işlem basamaklarını yeniden uygulamanız gerekmektedir.

Tiktok’ta Kendi Videonu Logo Olmadan Kaydetme

Tiktok üzerinde bulunan çeşitli profesyonel edit özellikleri ile birbirinden farklı kamera oyunları ile videolar oluşturmak mümkün. Başka yerlerde olmayan bu özellikleri kullanıp içerik ürettiğinizde ve bunu Instagram, WhatsApp durumlarda vb. paylaşmak istediğinizde nasıl yapacağınızı bilmiyor olabilirsiniz.

Eğer kendi ürettiğiniz bir içeriği Tiktok’taki seslerle birleştirip buradaki filtreleri kullanarak güzelleştirmek veya herhangi bir şekilde sadece Tiktok’ta olan editlerden birini kullanarak oluşturmak istiyor olabilirsiniz. Ardından oluşturduğunuz içeriği başka sosyal medya hesaplarınızda Tiktok’ta yapıldığı belli olmayacak şekilde indirmek istiyor olabilirsiniz.

  • Bunun için Watermark’ı ortadan kaldırmak adına içeriğinizi oluşturup paylaşırken ‘Özel’ konuma getirip videoyu sadece size görünür kılarak paylaşın.
  • Ardından çalıştığından emin olduğunuz bir aracı açın ve paylaştığınız içeriğe profilinizden giderek paylaşma butonuna tıklayın.
  • Karşınıza çıkan bağlantıyı kopyalama seçeneğine dokunarak kendi videonuzun linkini kopyalayın.
  • Sonrasında bunu kullandığınız araca yapıştırın ve karşınıza çıkan Download kısmından videoyu indirin.
  • Video sade bir şekilde yaptığınız editler ortadan kalkmadan telefonunuzun galeri bölümüne inecektir.

Bundan sonrasında dilediğiniz gibi diğer hesaplarınızda içeriğinizi Watermark olmadan paylaşabilirsiniz.