Twitter’da Rehber Kişileri Bulma 2022

Twitter’a yeni katılan kişilerin özellikle rehberindeki kişilere erişim sağlayarak eşitleme yapmak istedikleri görülmektedir. Twitter’da rehber kişileri bulma 2022 sıklıkla aratılan bir konudur. Twitter, uygulama ayarları içerisinde rehber eşitleme imkanını kullanıcılarına sunmaktadır. Gerekli ayarları yaparak rehberdeki kişileri uygulama içerisinde eşitlemek mümkün olmaktadır.

Bu işlemi gerçekleştirebilmek için uygulama ayarlarına giderek telefon numarası entegrasyonu yapmanız yeterli olmaktadır. Bu işlemi gerçekleştirmeniz sonucu kolaylıkla rehberinizdeki kişilerin Twitter adreslerine erişim sağlayabilirsiniz. Uygulama içerisinde hesapları bul şeklinde bir seçeneği sunmaktadır. Bu seçeneğe tıklamanız hâlinde Twitter hesabı olan arkadaşlarınızın hesaplarına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Aynı zamanda bu seçeneği aktive ettiyseniz, hesabı olmayan fakat yeni bir hesap oluşturan rehberinizdeki kişilerle ilgili bildirim almanız da mümkün olmaktadır. Bu seçenek yalnızca telefon numarasını uygulama içerisinde entegre eden kullanıcılar üzerinde çalışmaktadır.

Twitter’da Rehberimdeki Kişileri Nasıl Bulabilirim?

Twitter’da rehberdeki kişileri bulma 2022 yılında da sıklıkla cevabı merak edilen konular arasında yer alır. Rehberdeki kişileri uygulama içerisinde bulmak son derece basittir. Uygulamaya giriş yapıp hesap ayarları içerisinden telefon numaranızı girmeniz hâlinde size rehberinizdeki kişileri eşitle seçeneği sunulmaktadır. Bu seçeneğe tıklamanız hâlinde rehberinizde bulunan ve telefon numarası uygulama üzerinden doğrulanmış olan kişilerin hesaplarını bulmanız mümkün olmaktadır.

Bu işlemler yalnızca telefon numarası doğrulanmış kişiler üzerinde işe yaramaktadır. Ayrıca bu işlemin bir diğer avantajı da yeni hesap açan ve telefon numarasını hesabı ile entegre eden kişilerle ilgili size bildirim gelecek olmasıdır. Twitter, bu özelliği sayesinde sizi tek tek arkadaşlarınızı araştırma ve hesaplarını bulma derdinden de kurtarmaktadır. Uygulama içerisinde eşitlenen kişilerden dilediğinizi hesapta tutmak dilediğinizi ise hesap içerisinden çıkartmak ay da engellemek tamamen kendi inisiyatifinizdedir.

Twitter Kişi Eşitleme İşlemi Nasıl Yapılır?

Twitter uygulamasını yeni kullanmaya başlayan ve yeni hesap oluşturan kişilerin kişileri uygulama üzerinden eşitleme işlemi yapmak istediği görülmektedir. Bu işlemi gerçekleştirmek aslında son derece kolaydır. Hesap ayarlarına girip telefon numarasını doğrulayıp aktive etmek, rehberdeki kişilere erişim sağlamayı sağlamaktadır.

Bu işlemleri gerçekleştirmek için öncelikle uygulama ayarlarından hesap bilgileri kısmına girmek gerekmektedir. Telefon numaranı ekle seçeneğine basılması sonrası telefona gelen 6 haneli kodu girmek, uygulama üzerinden numarayı aktive etmek için yeterlidir. Son derece basit bir işlem olan kişi eşitleme sonucu rehberdeki Twitter hesabı bulunan kimselerin hesapları önerilenler olarak kullanıcıya sunulmaktadır. Buradaki kişilerden hesabında bulunmasını istediği kişileri seçmek tamamen kullanıcının inisiyatifindedir.

İşlem gerçekleştirildikten sonra rehberine erişim izni veren kişilerin hesaplarını görüntülemek mümkün olmaktadır. Bu işlem tek tek kişileri bulma ve aratma uğraşından kurtarması sebebiyle oldukça faydalı ve avantajlıdır. Hem vakitten tasarruf sağlayan hem de kolay bir şekilde kişileri eşitlemeyi sağlayan bu işlem direkt olarak uygulama içerisinden gerçekleştirilebilmektedir.