Tiktok Videoları Nasıl Gife Dönüştürülür?

Tiktok videolarınız üzerinden çok farklı içerikler ortaya koyabilirsiniz ve diğer içeriklerden farklı olarak kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. İçeriklerin kalitesi kadar oluşturulma biçimlerinin de özgün olması her zaman diğer kullanıcılarının dikkatini çeken, sizi birkaç adım diğer hesap sahiplerinden öne çıkaracak önemli bir konudur. Bunun için yapılabileceklerden biri de Tiktok videoları nasıl gife dönüştürülür, sorusunun yanıtını öğrenmenizdir.

Tiktok Videolarını Gife Dönüştürme

Sürekli olarak Tiktok video içeriklerinizin aynı düzende çekilmesi ve klasik kamera oyunlarının yapılması sizi diğerlerinin normal bir hesap olarak nitelendirip sıradan olarak algılamasına neden olacaktır. Fenomen olmak için ciddi anlamda emek harcamanız gerektiğini ve zaman zaman klasiğin dışına çıkmak zorunda olduğunuzu unutmamanız gerekir.

Eğer farklı içerikler oluşturmak adına videoları gife dönüştürmeyi tercih ettiyseniz o halde yapmanız gerekenler sırası ile şu şekildedir:

  • Bunun için ilk olarak gif haline getirmek istediğiniz videonuzu açın.
  • Videonun sağ alt tarafında bulunan üç nokta kısmına dokunun.
  • Ardından GIF olarak paylaş seçeneğine dokunun.
  • Bu esnada videonun en beğendiğiniz ve gif haline getirmek istediğiniz bölümünü kırpıp kesmeniz gerekmektedir.
  • Bu işlemler bittikten sonra oluştur seçeneğine dokunun.

Unutmamanız gereken durumlardan biri de Tiktok üzerinden oluşturduğunuz giflerde Tiktok’un logosu Watermark’ın bulunduğunu unutmamalısınız. Eğer Watermark olmadan içeriğinizi gif haline getirmek istediğinizde bunun için farklı uygulamalar kullanabilirsiniz ya da videodan Watermark olmadan kayıt yapıp ardından tekrardan diğer işlemleri tekrar edebilirsiniz.

Watermark’ı kaldırmak için neler yapmanız gerektiğini öğrenmek için sizin için kaleme aldığımız Videoları Tiktok Logosu Olmadan Nasıl Kaydedebilirim, adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

Buradaki bahsedilen logo kaldırma adımları sonrasında videoyu yukarıda maddeler halinde söz ettiğimiz gif işlem aşamalarını gerçekleştirmelisiniz.

Paylaşımınızı yapmadan önce güncel etiketleri kullanmayı unutmamalısınız. Bunun için bir süre keşfette zaman geçirerek son zamanların en popüler etiketlerini kolayca tespit edebilirsiniz.