Tiktok’tan Nasıl Para Çekilir?

Tiktok üzerinden gelir elde eden pek çok birey bulunmaktadır ve sosyal medya platformlarında bu konu hakkında belirttikleri yorumlar orta seviye takipçileri olan bireylerin 7.000 – 10.000 Türk Lirası aylık kazanç sağladıkları yönündedir. Bu durumda hem ünlü olma hayallerinizi gerçekleştirmek hem de pek çok meslek türüne göre inanılmaz eğlenceli bir iş yaparak iyi bir gelir kaynağınızın olması için Tiktok’u tercih edebilirsiniz.

Canlı yayın özelliği üzerinden kişilerin bağış toplama mantığına göre Tiktok’ta hediyeler aldıkları görülmektedir. Alınan her bir hediyenin bir parasal karşılığı bulunmaktadır. Bu değerler üzerinden Tiktok hesap sahibinden küçük bir komisyon alıp geri kalan paranın tamamını kişinin hesabına aktarmaktadır. Peki, Tiktok’tan nasıl para çekilir?

Tiktok Para Çekme

Tiktok canlı yayın özelliğini kullanarak para kazanmak istiyorsanız ilk olarak para çekim işleminde bir alt sınırın olduğunu bilmelisiniz. Bu alt sınır 30 Amerikan Doları şeklindedir. Hediyelerinizi bu miktara ulaşana kadar biriktirmeye devam etmeniz gerekli. Aksi halde hesabınızda hediyeleriniz sadece bakiye olarak gözükecektir ve banka hesabınıza aktarılmayacaktır.

Hesabınızdaki kişisel ayarlar bölümüne giderek buraya size ait olan banka hesap bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde girmelisiniz. Bakiye işlemleri bölümüne girdiğiniz zaman Tiktok üzerinden kazandığınız paranızı banka hesabınıza aktarmak için gerekli komutu verebilirsiniz.

Tiktok Kaç İzlenmeye Ödeme Yapar?

Tiktok kaç izlenmeye para veriyor, diye baktığımız zaman bu platformda bu şekilde bir ödemenin olmadığını bilmeniz gerekmektedir. İzlenme sayınız üzerinden gelir elde edebileceğiniz sosyal medya platformu Youtube’dur.

Tiktok’ta sadece diğer kullanıcıların sizin için gönderdiği hediyeleri toplayarak bunları nakde çevirebilirsiniz. Henüz uygulamada başka bir gelir elde etme yolu bulunmamaktadır.