Tiktok Müşteri Hizmetleri İletişim Numaraları

Son yılların en popüler video paylaşım uygulamalarından biri olan Tiktok, her geçen gün daha çok kullanıcı edinmeye devam ediyor. Elbette her uygulamada meydana gelen sorunlar için, yetkili bir iletişim merkezi aranmaktadır. Bu noktada Tiktok çağrı merkezi ve iletişim yolları ile ilgili detaylı bilgiyi yazımızı okuyarak bulabilirsiniz.

Tiktok şikayetlerinizi ve yaşadığınız arızaları bildirmeniz için bir çağrı merkezine sahip olmasa da Tiktok’a ulaşmanın farklı yolları da var. Bu konuda internette pek çok spekülasyon dolaşmaktadır. Tiktok’a şikayet ve önerilerinizi iletebileceğiniz diğer yollardan biri de şikayetiniz eğer bir paylaşımla ilgiliyse video paylaşımlarının yanında bulunan “şikayet et” butonu işinizi görecektir. Bu butonu kullanmanız halinde, şikayet edilen kullanıcının paylaşımları incelenmeye başlar ve eğer gerekli görülürse yayından kaldırılması da mümkündür.

Tiktok yetkililerine ulaşmak için telefon numarası bulunmasa da pek çok mail adresi Tiktok bünyesinde yer alır. Örnek vermek gerekirse reklam, basın ve iletişim için bu mail adreslerini kullanabilir, şikayet ve taleplerinizi bildirebilirsiniz.

Aşağıda verdiğimiz mail adresleri üzerinden, Tiktok iletişim formu doldurmanız gerekmektedir. Tiktok’un en aktif kullandığı mail adresleri şu şekildedir:

  • advertise@tiktok.com
  • pr@tiktok.com
  • info@tiktok.com

Bu adreslerin her biri farklı işlevlere sahiptir ve dolayısıyla ihtiyaç halinde hangisine başvuracağınızı bilmeniz gerekmektedir.

advertise@tiktok.com adresi reklam ve işbirliği için aktif olarak kullanılırken, pr@tiktok.com adresi de halkla ilişkiler ile ilgili konular için başvurulabilmektedir. Ayrıca, info@tiktok.com adresi üzerinden şikayet ve taleplerinizi Tiktok yetkililerine ulaştırabilirsiniz.

Bugün sosyal medya üzerinden reklam ve pazarlama aktiviteleri son derece popüler bir durum olup Tiktok da en çok reklam verilen sosyal mecralardan biridir. Özellikle şirketleri bulunan kişiler daha çok insana ulaşarak kendilerini tanınır kılmak için Tiktok üzerinden reklam vermekte ve satışlarını artırmaktadır. Siz de Tiktok üzerinden reklam vermek istiyorsanız, yukarıda da belirttiğimiz mail adresi olan advertise@tiktok.com adresinden Tiktok yetkililerine ulaşabilirsiniz.

Buna ek olarak, info@tiktok.com Tiktok uygulamasında karşılaştığınız her türlü problem için başvurabileceğiniz bir adrestir. Bazı durumlarda, Tiktok’a giriş sorunları yaşayabilirsiniz. Bazen de donma ve uygulamadan sürekli olarak atması meydana gelebilmektedir. Kısacası uygulamadan kaynaklanan her türlü hatayı ya da şikayeti bu mail adresine iletebilirsiniz.

Aynı zamanda daha bireysel sorunlar ile karşılaşıyorsanız, yetkililere bu adresten ulaşabilirsiniz. Bu sorunlara örnek vermek gerekirse, eğer hesabınız şikayet alıp kapatıldıysa bu adresten başvurarak inceleme talep edebilirsiniz. Aynı şekilde eğer bir gönderinizin haksız bir şikayet üzerine yayından kaldırıldığını düşünüyorsanız da info@tiktok.com adresinden itirazlarınızı iletebilirsiniz ve yeniden bir inceleme talep edebilirsiniz. Tiktok böyle durumlarda son derece duyarlı davranıp taleplerinizi derhal değerlendirmeye alıyor. Böylelikle kullanıcılarına gayet eğlenceli ve konforlu bir sosyal medya deneyimi sağlamış oluyor.

Tiktok'da olduğu gibi Instagram uygulamasında geçerli olan Instagram reels izlenme satın al hizmetinden faydalanabilirsiniz.