Tiktok Mavi Tik Nasıl Alınır?

Pek çok sosyal medya uygulamasında karşımıza bazı hesaplarda çıkan mavi tik uygulaması herkes tarafından tanınan kişilerin gerçek hesaplarını ayırt edebilmek için kullanılan bir belirteçtir. Bu belirtecin bulunduğu kişiler diğer sosyal medya kullanıcıları tarafından önemli ve ünlü bir kişilik olarak algılanmaktadır. Bu yazımızda ‘Tiktok mavi tik nasıl alınır’ konusu üzerinde duracağız.

Mavi tiki bulunan hesaplara girdiğiniz zaman bu kişilerin profilleri size güven verir ve bu durum o kişiyi takip etme isteğini direct olarak uyandırmaktadır. Bu durumun farkında olan influencerlar ya da influencer olma yolunda ilerleyen Tiktokerlar mavi tik almayı çok istemektedir. Bunun için basit birkaç tüyo bulunmaktadır. Bunları yerine getiren hesaplar genel olarak mavi tik alabilmektedir.

Tiktok Mavi Tik Alma

Tiktok mavi tik almak için hesabınızı öncelikle Tiktok’un belirttiği şartları yerine getirerek kullanmalısınız.

Bunun dışında takipçi sayınızın 1000 kişi üzerinde olmasına önem vermelisiniz. Az takipçisi olan birinin mavi tık alması pek mümkün olan bir durum değildir.

Başvuru için birkaç sorudan oluşan bir testin sorularını yanıtlayıp Tiktok’a uygulama üzerinden göndermeniz gerekmektedir. Bunun için hesabınıza giriş yaparak mavi tik başvuru formunu doldurmalısınız.

Başvuru öncesinde takipçi, bebeği ve izlenme sayınızı arttırmaya yönelik birtakım çalışmalar yaptırmalısınız. Hem mavi tik konusunda hem beğeni, takipçi, izlenme ve yorumlar konusunda size yardımcı olabilecek kurumsal bir firma ile çalışmalısınız. Tüm bu durumları yerine getirdikten sonra başvurmak şansınızı arttıracaktır.

Hesabınızı yeterince güçlendirmeden başvuru yapar ve red alırsanız hesabınızdaki değişiklikleri hızlı bir şekilde yapıp yeniden başvurmanız halinde hesabınızdaki değişimlerin bu ani sebebinin hile ile yapıldığı Tiktok tarafından anlaşılabilir. Bu da hesabınızı tehlikeye sokabilir. Bu nedenle ilk olarak hesabınızı hazır hale getirmeli ardından başvurmalı ve red alırsanız da uzun bir süre bekleyip yeniden şansınızı denemelisiniz.

Tiktok Mavi Tik Rozeti Nasıl Alınır?

Tiktok takipçisi en az bin kişi olan hesaplara mavi tik rozeti verebilmektedir. Bunun için tek yapmanız gereken gerçek anlamda beğeni toplayan, güncel ve niche konular üzerinden içerikler üretmelisiniz.

İnternet çağının en önemli olayı içeriklerin kalitesidir ve bu durum Tiktok için de geçerlidir. Burada ünlü olmak demek çok daha fazla kazanç elde etmek ve hayatınızı bu yolla kazanabilmek demektir.

Bunun için kendinize özel bir konsept oluşturmalı ve bu konseptin dışına fazla çıkmadan hedef kitlenizi oluşturmaya başlamalısınız.

Ardından hesabınıza uygun bir danışmanlık hizmeti alarak hesabınızı bizim gibi kurumsal bir firmaya emanet etmelisiniz. Bu sayede Tiktok algoritmasının fark etmeyeceği şekilde içeriklerinizi güçlendirebilir ve Tiktok Mavi Tik Rozeti’ne birkaç adım daha yaklaşabilirsiniz.