Tiktok Keşfete Düşme Yolları

Tiktok keşfete düşme yolları birden fazla teknik yolun izlenmesi ile son derece mümkündür. Bu sayede hem kazanç elde edebilir hem de diğer sosyal medya hesaplarınızın canlanmasını sağlayabilirsiniz.

Etiket Kullanımı

Tiktok’ta izlemek istediğiniz etiketler bölümüne girdiğinizde her bir etiketin ne kadar izlenme aldığını ve ne kadar çok içeriğe sahip olduğunu görüntüleyebilmeniz mümkündür. Bu da size hangi konudaki içeriklerin daha çok izlendiğine dair en büyük tüyodur ve bu tüyo direkt olarak Tiktok’un kendisinden size sunulmaktadır.

Bu bilgiyi edindikten sonra ortada bir akım olsa da olmasa da takipçilerinizi arttırmak ve daha popüler hale gelmek için akımları kendi profil kişiliğiniz ile bir miktar özgünleştirerek içerik paylaşmalısınız. Peki, bu ne demek?

Diyelim ki sizin bir resim sayfanız var ve siz orada sürekli olarak çizdiğiniz resimleri videoya çekerek paylaşıyorsunuz ve son zamanlarda keşfeti incelerken bir akım olduğu dikkatinizi çekti. Bu durumda yapmanız gereken bu akımı resminiz ile birleştirerek ortaya hem akımı hem de özgün bir içeriyi koymaktır. Bu sayede bireyler sizin ne kadar orijinal içeriklere sahip olduğunuzu düşünerek sizi daha çok takip etmeye başlayacaktır.

Beğenileriniz ve takipçileriniz ne kadar çok olursa yeni içerikleriniz de o kadar kısa sürede keşfette yer alır. Elbette ki etiket kullanımını asla elden bırakmamalısınız.

Popüler Şarkı ve Dublajlar

Tiktok’ta keşfete düşme yolları arasında bir de popüler şarkı ve dublajlar yer almaktadır.

İçerikleriniz her ne olursa olsun son dönemlerde popüler olan şarkıları ve dublajları takip etmelisiniz. Bunu yapmanın en kolay yolu da keşfette biraz zaman geçirmektir. Popüler olan şarkıları tespit ederek bunlarla ilgili içerikleri ortaya koyup varsa kullandığınız seslere ait etiketler de kullanarak kolayca keşfete düşebilirsiniz.

İçerik Kalitesi

Hangi sosyal medya platformunu kullanırsanız kullanın içerik kaliteniz belli bir seviyenin üzerinde olmalıdır. Özellikte Tiktok’ta keşfete düşme yolları konusunda içerik kalitesi önemli bir konudur. Aksi halde her ne kadar takipçiniz de beğeniniz de olsa bu durum belli bir sayıyı geçmeyecektir. Dahası içeriklerinizin kalitesi sonradan düştüyse takipçi ve beğeni kaybı yaşamanız da çok yüksek olasılıktır.

Bunun olmaması adına içerik kalitenize dikkat etmelisiniz. Gerekirse bunun için evinize ışık, iyi çekim yapabileceğiniz bir kamera, tripod, iyi bir kamerası olan akıllı telefon gibi aletler edinmelisiniz.

Bir miktar video, fotoğraf editlemeyi öğrenmelisiniz. Bunun için çok fazla yazılım bilgisi gerektiren programlar öğrenmek zorunda da değilsiniz. Piyasada çok sayıda hazır ve çok pratik uygulamalar bulunmaktadır. Bunlar eşliğinde harika kalitede içerikler üretebilirsiniz.