Tiktok Keşfete Düşme Saatleri (Güncellendi - 2022)

Tiktok’ta keşfete düşmek için içeriklerinizi yüklediğiniz zamanın ne olduğuna dikkat etmelisiniz. Aksi halde çok emek vererek hazırladığınız bir içeriğin keşfete düşmesi için çok fazla zaman geçmesi gerekebilir. Bu durumda da verdiğiniz emeğin karşılığını görememek ya da çok geç görmek inancınızı ve azminizi kırabilir. Bu işlemin bir ayarlanış biçimi olduğunu bilmelisiniz. Bu durumda Tiktok keşfete düşme saatleri konusunu iyi bilmelisiniz.

Tiktok keşfete düşme saatleri günün 24 saatlik zaman diliminin bazı zamanlarında içerik yüklediğinizde bunun keşfette yer almayacağı bazı saatlerde de çok yüksek keşfete düşme ve beğeni alma olasılığının bulunduğu zamanlar vardır.

Bunun için takipçi ve izleyici kitlenizin yoğunluk olarak ne zaman aktif olduğuna dikkat etmelisiniz. Bunu iyi tespit edebilirseniz gönderileriniz her zaman daha çok görüntülenme ve beğeni alacaktır. Bu durum aynı zamanda benzer hedef kitlesinin de dikkatini çekeceğinden takipçi sayınızda yükselme yaşamanız da muhtemel hale gelir.

Kullanıcıların Tiktok’ta genel olarak en çok zaman geçirdikleri saatlerin genel olarak hesaplaması da bulunmaktadır. Kişilerin günlük hayat işlerine ayırdıkları zaman ve işe gitme saatlerini dikkate alarak bu yoğunluklar genel manada belirlenmiştir.

Tiktok Keşfete düşme saatleri:

  • Pazartesi – 21.30
  • Salı – 20.00
  • Çarşamba – 15.45
  • Perşembe – 20.00
  • Cuma – 20.00
  • Cumartesi – 20.30
  • Pazar – 22.00

Bu video ve saatler sayesinde çok kolay bir şekilde keşfete düşme taktiklerinden yararlanabilir ve düşme saatleri ile popülerliğinizi arttırabilirsiniz.

Tiktok Keşfete Düşme Saati Tespit Etme

Kendi profiliniz için Tiktok keşfete düşme saati tespit edebilmek için istatistikler bölümüne girmelisiniz. Burada yer alan 24 saatlik zaman aralığındaki grafiğinize göz attığınızda hangi saat aralığında en çok içeriklerinize etkileşimde bulunulduğuna bakın ve bunu not edin.

Buna göre artık içeriklerinizi her zaman bu saat aralığından hemen önce ya da direkt bu saat aralığı içerisinde içeriklerinizi paylaşın.

Her profil için belirlenmiş standart bir keşfete düşme saati bulunmamaktadır. Bu zaman aralığının tespitini kendi profiliniz için kendiniz yapabilirsiniz.

Tiktok Keşfet Düşme Saatleri 2021

Tiktok keşfet düşme saatleri 2021 konusu ile ilgili olarak güncel zaman bilgileri yapılan analizler doğrultusunda hemen üst başlıkta verilen gün zaman tablosundaki gibidir.

Bu işlemi günlük olarak dikkatli bir şekilde içeriklerinizi paylaşma sırasında kullanırsanız Tiktok’ta ciddi gelir elde edebileceğiniz bir profilinizin olması yüksek ihtimaldir. Özellikle takipçileri çok olan kişiler canlı yayın açtıklarında inanılmaz hediyeler kazanmaktadır.

Kazanılan bu hediyeler giderek arttığında ve beğenileriniz, izlenmeleriniz arttığında firmalardan gelen reklam tekliflerinde de artış olacağından emin olabilirsiniz.

Tiktok’a Saat Kaçta Video Yüklemeliyim?

Tiktok’ta videolarınızı yükleme zamanına dikkat ederseniz içeriklerinizden beklediğinizden daha fazla randıman alırsınız. Bunun kanıtlanmış olduğunu da bilmelisiniz. Pek çok birey bu şekilde kendine gelir kapısı elde etmektedir.

Sosyal medya platformlarından belki de para kazanmanın en kolay olduğu yerlerden biri Tiktok hesaplarıdır. Bu hesaplarda diğer platformlarda olmayan canlı yayın hediye özelliği bulunmaktadır. Bu da kullanıcılara ciddi bir gelir kaynağı oluşturmaktadır.

 

metin içeren bir resim Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Yorum Yap