Tiktok Kaç Takipçiden Sonra Para Kazanılır?

Günümüzün en kolay fenomen olma sosyal medya platformu açık ara Tiktok uygulamasıdır. Gelişmiş algoritması sayesinde ilgilendiğiniz içerikler ile sık sık karşılaşırken ilgilenmediğiniz içerikler ile pek fazla karşılaşmazsınız. Keşfet özelliğinin bir hayli kolay olduğundan dolayı şu an için en kolay fenomen olma adımını bu uygulama sayesinde yapabilirsiniz.

Tiktok uygulamasından para kazanmak çok kolay ama aslında çok zor bir yöntemdir. Günümüz uygulaması (2022) hesap sayısı olarak 1 milyar hesap sayısını aştı. Dünya nüfusunun 7 milyar olduğu bu dönemde oldukça çok büyük bir rakam elde eden uygulama tüm popülerliği üstüne çekmiş bulunmakta.

Tiktok’dan para kazanma araştırması içerisindeyseniz en doğru yerdesiniz. Tiktok’da para kazanabilmeniz için en az 1.000 adet takipçiye ihtiyacınız var. Genel olarak 1.000 takipçi sayısının üstündekiler izlenme başına değil de canlı yayınlar üzerinden para kazanmaktadırlar. Kazandıkları bu paranın asıl başlıca sebebi 1.000 adet takipçiyi geçip Tiktok uygulamasının canlı yayın sınırlamasının 1.000 adet takipçide kaldırmasıdır. Tabi 1.000 takipçi altında da sponsor ve reklam veren bulup para kazanmanız mümkün fakat belli bir kitleye hitap edemedikten sonra veya sizde bir yıldız görülmedikten sonra firmalar sizin ile çalışma.

Tiktok Takipçi Satın Alarak Para Kazanılabilir Mi?

Sosyal medyanın öncüleri haline gelen Tiktok platformu için takipçi satın almanız mümkün. Hatta diğer sosyal medya uygulamaların da olduğu gibi organik takipçi satın al hizmeti ile de organik olarak takipçi arttırabilmeniz mümkün. Tiktok Takipçi Satın Al hizmetinden faydalanabilirsiniz. Genel olarak ortalama 1 saat içerisinde tamamlanan bu hizmet sizin canlı yayın engelinizi kaldırmaya yeterli olacaktır. Canlı yayın engeliniz kalktıktan sonra hediyeler toplayabilir ve para kazanbilirsiniz.

Tiktok Neye Göre Para Verir?  

Tiktok şu an Türkiye için jeton başına para vermektedir. Kullanıcıların aldıkları jetonlar ile size hediye atması sonucunda para kazanabilirsiniz. İzlenme başına para kazanma şu an için Tiktok uygulaması için mümkün değildir. Örneğin bir kullanıcı size 5000 jetonluk hediye gönderdiğini farz edelim. 1 jetonu sizin Tiktok uygulamasına geri satacağınız fiyat 0,04 TL. 5000*0,04 = 200 ₺. Bu mantık ile kazanacağınız parayı jeton olarak hesaplayabilirsiniz.

Tiktok İzlenmeden Para Kazanılır Mı?

Tiktok videoları genellikle binlerce hatta milyonlarca izlenebilir. Tiktok uygulaması şu an için izlenme başına ücret ödemiyor. Yani sizin videolarınızı milyonlarca kişi de izlese size bir ücret kazandırmaz, fenomenlik kazandırır.