Tiktok Canlı Yayın Özelliğinden Nasıl Para Kazanılır?

Tiktok canlı yayın özelliğinden para kazanma tekniği sayesinde bugün çok ciddi gelirler elde etmiş olan bireyler vardır. Bu nedenle bunu nasıl yapabileceğiniz hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

Tiktok uygulaması hem Android hem de iOS kullanıcılarının sıklıkla kullandıkları ve çok yüksek indirme sayısına sahip olan sosyal medya uygulamalarından biridir. Hala daha günümüzde pek çok bireyin kullandığı bu uygulama canlı yayın özelliği üzerinden kullanıcılarının para kazanmasını sağlamaktadır.

Tiltok Canlı Yayın Üzerinden Para Kazanma

Tiktok canlı yayın özelliğinden para kazanma işini yapabilmeniz için diğer uygulamalarda olduğu gibi hemen yayın açamıyorsunuz. Tiktok’un canlı yayın için bazı kriterleri bulunmaktadır. Bunlardan biri hesabınızın en az 1000 takipçisinin olması.

Bu nedenle canlı yayın özelliği üzerinden gelir elde etmek isteyen bireylerin ilk olarak bu özelliği kullanabilmeleri için takipçi satın almaları ya da çok uzun çabalar sonucunda 1000’in üzerinde takipçi elde etmeleri gerekmektedir.

Zaman ve nakit kaybı yaşamamak adına çok da yüksek bir miktar olmayan 1000 takipçiyi organik bir şekilde güvenilir ve kurumsal bir takipçi satan firmadan satın almanızı tavsiye ederiz.

Şartlardan biri de 16 yaşından büyük olmanız şeklindedir. Bu iki şartı da sağlamanız halinde rahatlıkla istediğiniz zaman diliminde Tiktok’un canlı yayın özelliğini kullanabilirsiniz.

Tiktok Canlı Yayın Hediyeleri

Tiktok canlı yayın özelliği para kazanma direkt olarak nakit halinde olmuyor. Burada kullanıcılar ödeme yaparak size hediye gönderebiliyorlar ve bu hediyeler çok cüzi rakamlarda olduğu için pek çok kullanıcı beğendikleri canlı yayınlarda hediyeler gönderiyorlar.

Örnek olarak gül hediyesi 1 jetona karşılık geliyor ve bu şekilde sizin yayında topladığınız hediyelerin sonunda her birinden belli bir oranda Tiktok kendi komisyonunu kesiyor ve kalanını size veriyor.

Farklı hediyelerin ne kadar olduğunu Tiktok’un kendi sayfalarından kolayca öğrenebilirsiniz. Tiktok üzerinden para kazanmak isteyenler sadece canlı yayın özelliğini kullanmakla sınırlı kalmak zorunda da değildir. Başka neler yaparak sosyal medya hesaplarınız üzerinden gelir elde edebileceğinizi öğrenmek için bizi takip etmeye ve içeriklerimizi okumaya devam etmelisiniz.