Tamamen Gizli Bir Şekilde Whatsapp Durumlarına Bakma

Whatsapp günümüzün en yaygın olarak kullanılan mesajlaşma uygulamasıdır. Her geçen gün kullanıcı kitlesini arttıran Whatsapp yeni özelliklerin eklenmesi ile de daha başarılı bir uygulama haline gelmiştir. Bunlardan biri de Whatsapp durumlarına gizli bakma özelliğidir.

 Whatsapp, Facebook şirketine bağlı olan bir uygulamadır. Kimi zaman Facebook’ta olan güncellemeler ile orantılı olarak Whatsapp’ta da güncellemeler meydana gelmektedir. Kimi zaman ise Whatsapp üzerinde özel olan güncellemeler yapılmaktadır.

 Whatsapp yakın zamanda pek çok güncelleme ile kendini daha da geliştirmiştir. Bu özelliklerden bazıları görüldü özelliğini kapatma gibi güncellemelerdir. Fakat Whatsapp için yakın zamandaki en ilginç güncelleme durum özelliğinin gelmesidir. Durum özelliği kısa bir süre önce gelmiştir ve özellikle belli bir yaşı geçmiş kesim tarafından kullanımı tercih edilmektedir.

Whatsapp Durum Özelliği

  Whatsapp’ta yer alan durum özelliği ile bir gün içerisinde eklenip silinen paylaşımlar yapabilirsiniz. Durum özelliği diğer ismiyle durum özelliği sayesinde istediğiniz kişilerin paylaşımlarınızdan haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

 Whatsapp durum özelliği son zamanlarda daha da çok kullanılmaya başlanmıştır. Neredeyse her kullanıcıdan yüzde ellisi gün içerisinde durum güncellemeleri yaparak bu fonksiyonel özelliği kullanmaktadır.

   Peki ya Whatsapp durumuna baktığınız kişinin duruma baktığınızdan haberdar olmasını istemiyorsanız ne yapmalısınız. Bu sorunun cevabı da oldukça merak edilmektedir.

Gizli Şekilde Whatsapp Durumlarına Bakma

Tamamen gizli bir şekilde Whatsapp durumlarına bakma pek çok kullanıcının isteyeceği bir durumdur. Belli sebeplerden ötürü karşısındaki kişinin Whatsapp durumuna baktığını görmesini istemeyen kişiler tamamen gizli şekilde kişinin durumlarına bakma durumunun mümkün olup olmayacağını merak etmektedir.

Gizli şekilde durumlara bakmak isteyenlerin yapacağı şey oldukça basittir. Öncelikle Whatsapp seçenekler kısmından ayarlar bölümüne girilmesi gerekir. Ayarlar sekmesine girdikten sonra ise önce hesap seçeneğine ardından da gizlilik güvenlik kısmındaki gizlilik seçeneğine basılmalıdır.

 Gizlilik bölmesine bastığınızda karşınıza okundu seçeneği çıkacaktır. Bu seçenekte bulunan mavi tik özelliğini kapattığınızda ise karşınızdaki kişinin mesajı okuyup okumadığınızı bilmesini engelliyorsunuz, bunun yanı sıra da karşınızdaki kişinin Whatsapp hikayelerini gizli bir şekilde görme imkanına ulaşıyorsunuz.

   İşi daha sağlama almak isteyenlerin ise ayrıca bu bilgilere ek olarak son görülme seçeneğine girip hiç kimse durumunu seçmesi gerekmektedir. Bu durum sonucunda karşınızdaki kişinin Whatsapp durumlarına gizlice bakmış olacaksınız.

   Tüm bu işlemler ve adımlar sonucunda karşınızdaki kişi kim olursa olsun tamamen gizli bir şekilde whatsapp durumuna bakmış olacaksınız. Fakat unutulmaması gereken önemli bir nokta daha vardır. Bu yöntemler ile karşınızdaki kişinin whatsapp durumlarına gizlice bakacak olsanız da karşınızdaki kişi de sizin durumlarınıza baktığında bundan haberdar olamayacaksınız. Yani siz diğer kişilerin durumlarında gözükmediğiniz gibi karşınızdakiler de sizin durumlarınıza baktığında bundan haberdar olamayacaksınız.

   Kısaca whatsapp durumlarına gizli bakma özelliği böyle bir şeydir. Bu konuda sırasıyla adımlar izlenirse kolayca istediğiniz gizlilik olayına erişmiş olacaksınız.