Taksitli Instagram Takipçi Satın Al

Günümüzde ün kazanmanın ve popülerliğin yolu şüphesiz sosyal medya üzerinden geçmektedir. Sosyal medyada takipçi sayınız ne kadar fazla ise tanınmanız da bir o kadar kolaydır. Bu doğrultuda akla ilk gelen takipçi satın alma oluyor. Takipçi satın aldığınızda, paylaştığınız gönderiler insanların keşfet kısmına düşer ve insanlar sizin sayfanıza yönelir.

Takipçi Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler 

  • İlk olarak takipçi satın alırken dikkat edilmesi gereken ilk şey şüphesiz, takipçi satın alacağınız sitenin güvenilir olmasıdır. Takipçi satın almak faydalı olsa da güvenilir sitelerden alınmadığı sürece kart, hesap bilgilerinizi ve daha birçok bilginizin çalınmasına ve İnstagram hesabınızın kapatılmasına sebep olabilmektedir.
  • İkinci olarak ise satın alacağınız takipçilerin, bot olmaması ve mümkünse Türk olmasıdır. Bot olduğu takdirde hesabınız askıya alınabilir veya kapatılabilir. Gerçek takipçi satın alma hesabınızın yorum beğeni gibi birçok geri dönüş almasına vesile olur bu sayede hesabınız öne çıkarak daha çok kişiye ulaşır.
  • İnstagram profiliniz kesinlikle herkese açık olması gerekmektedir.
  • Sık sık gönderi paylaşmanız gerekmektedir. Bu durum sayfanızın öne çıkmasında büyük rol oynar.
  • İnstagram hashtag kullanmanız, İnstagram’ın keşfetine çıkmanıza olanak sağlar

Yukarda anlatılanlar dikkate alındığında farkı görebileceksiniz. Takipçi satın al tuşuna basmadan önce araştırmalı ve güvenilir yerlere başvurmalısınız. Bu konuda birçok mağduriyet yaşanmakta olup, başınıza gelebilecek en kötü senaryo ise kart bilgilerinizin başkalarının eline geçmesidir. Satın alırken karşınıza çıkan her bütçeye uygun paketler çıkacaktır. Bu aşamada bütçenize veya istediğiniz takipçi sayısına göre paket seçebilirsiniz.

Üstte de anlatıldığı üzere takipçilerin Türk olması büyük önem taşımaktadır. Aksi takdirde bot kullandığınız anlaşılır ve istediğiniz kitleye ulaşmanız bir o kadar zorlaşır. Hikâye atmanız ise şansınızı ikiye katlar, sayfanın aktifliği arttıkça İnstagram algoritması tarafından profiliniz daha sık önerilir ve keşfete düşer.

Keşfet, kişisel blog profillerini veya normal kullanıcı profillerinin, aktiflik sağladıkları süre boyunca keşfet bölümüne düşmesini sağlar. Bu sayede sizi tanımayan insanların sizi tanımasına ve sizin sayfanıza yönelmesine katkıda bulunur. Takipçileriniz, gönderideki yorumlar ve gönderilerinizin kaydedilmesi artar ve bu sayede popülerliğiniz artış gösterir.