Mac’de Instagram Nasıl İndirilir ?

Mac bilgisayarlarda kullanıcılar için Instagram indirme seçenekleri bulunmaktadır. Mac Instagram indirme işlemlerini yaparak masaüstünde sosyal medya deneyimini yaşamanız mümkündür. Mac bilgisayarlardan Instagram indirmek telefondaki işlemlerden oldukça farklıdır. Mac bilgisayarlarda uygulama indirebilmek için App Store üzerinden indirim yapılabilmektedir. 

 

Macbook Instagram İndirme İşlemleri

 

Instagram uygulamasını Macbook’lara indirmek için şu adımları izlemek doğru olacaktır:

 

  • Mac bilgisayara BlueStacks App Player uygulaması indirilmelidir.
  • İndirilecek olan Instagram uygulamasını ‘.apk’ uzantılı olarak indirmek gerekir.
  • BluStacks App Player uygulamasına nokta apk uzantılı olan Instagram uygulamasını yüklemek için çift tıklanır.
  • Daha sonra BlueStack uygulaması açıldığında Instagram simgesi görülür. Çıkan simgeye tıklanarak uygulama çalıştırılmaya başlanır.
  • Uygulama kullanıcıların oturum açmaması halinde uyarı verir. Uygulamada hesabı olan kişiler gerekli bilgileri girerek hesabına giriş yapar.
  • Son adımda kişiler mac’de Instagram kullanmaya başlayabilir.

 

Mac İnstagram Fotoğraf Yükleme

 

BlueStack aynı zamanda fotoğraf yükleme hizmetini sunmaktadır. Herkes tarafından bilinen ve sık sık kullanılan uygulamadır. Mac bilgisayar üzerinden Instagram indirmek için alternatif olarak sunulan bir diğer yöntem bulunmaktadır. BlueStack yerine Instagram’a fotoğraf yüklemek isteyen kişilerin diğer yöntemi ise şu şekildedir:

 

  • BlueStacks App uygulaması yerine geçen Vivaldi uygulaması kullanılabilir. Vivaldi uygulaması bir internet tarayıcısıdır. Bu uygulama sayesinde hem bilgisayardan Instagram’a fotoğraf atılması mümkün kılınmaktadır.
  • Vivaldi uygulaması üzerinden Instagram.com araması yapılır. Sol kısımda yer alan artı işaretine tıklanır. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından Instagram’ın mobil versiyonu karşınıza çıkacaktır.
  • Giriş yapılan uygulama ile seçilen fotoğrafların yüklenmesi mümkündür. 

 

Mac bilgisayarlara App Store üzerinden uygulama indirme imkanı verilir. App Store henüz bilgisayar üzerinden Instagram indirilebilmesi için hizmet sunmaya başlamadı. Bu nedenle pek çok kişi güvenli şekilde Instagram uygulamasını bilgisayarına indirmek ister. Yukarıda anlatılan adımları izleyerek mac Instagram fotoğraf yükleme işlemleri tamamlanabilir.

 

Mac Instagram Silme işlemi

Mac için indirilen Instagram uygulaması kurulması kadar silme işlemi de çok kolaydır. Instagram uygulamasını silmenin yöntemleri bu şekildedir; 

Mac Bluestack Instagram Ugulaması Silme Adımları

  1. Bluestack uygulamasına giriş yapın.
  2. Üst kısım pencereden uygulamalar kısmına giriniz.
  3. Instagram uygulamasına tıklayın ve kaldırın seçin.

 

Mac AppStore Instagram Kaldırma

  1. Finder uygulamasına giriniz.
  2. Sol tarafta favoriler sekmesinden Uygulamalar menüsüne tıklayın.
  3. Instagram uygulamasını mause ile çöp kutusuna sürükleyin.