Linkedin Premium Üyelik Neden Kullanılmalı?

Linkedin Premium Üyelik Neden Ve Nasıl Kullanılır?

LinkedIn sitesi, internet üzerinde kariyer merkezli kurulan bir sosyal medya platformudur. Site, herkese ücretsiz bir şekilde hizmet sunabilmektedir. Bunun yanında LinkedIn premium üyelik özelliği ile site içerisinde çeşitli ayrıcalıklar ve avantajlar kazanabilirsiniz. Bu özellik, şahsi hesabınız için satın alabileceğiniz bir yükseltmedir ve bu sayede site içerisindeki birçok öncelikle buluşabileceksiniz.

Site içerisinde iş verenler ve iş arayanlar birbirlerine kolayca ulaşabilmektedir. Ayrıca işleriniz için bir vitrin ve potansiyel müşteri kitlesi yaratabileceğiniz harika bir alandır. LinkedIn Premium üyelik ücreti, satın alacağınız paketlere göre değişiklik göstermektedir. İşinize ve amacınıza uygun paketler arasından istediğinizi seçerek hesabınızı size özel ayrıcalıklarla kullanmaya başlayabilirsiniz. 

Yıllık olarak fiyatlandırma politikası izleyen firma, ilk bir ay kullanıcılarına ücretsiz Premium özellik sunabilmektedir. Bazı özellikler her pakette standart olarak bulunmaktayken, paketin içeriğine göre fiyatlar da yükselmektedir. LinkedIn free premium özelliğinden yararlanmak için hesabınıza giriş yaparak satın alma bölümüne gelebilirsiniz. Standart olarak gelen özellikler içerisinde herkese mesaj gönderebilmeniz için belirli kredi, profilinizi görüntüleyenleri öğrenebilme ve çeşitli kurslara erişim hakkı bulunmaktadır.

LinkedIn Premium Planları

Site, kullanıcıları için dört farklı paket ortaya çıkarmıştır. Bu paketlerin içerikleri fiyata göre de değişiklik göstermektedir. Amacınıza ve işlerinize uygun bir paketi satın almanız, size kariyer dünyasında çeşitli kapılar açacaktır. Bu paketler çeşitli algoritmaların incelemeleri sonucunda, bünyemizde bulunan kullanıcı türlerine göre oluşturulmuştur. Bu sebeple kendi işinize yaracak bir paketi kesinlikle bu planlar arasında bulabileceksiniz. 

Bu hizmetleri sıralayacak olursak:

  • Premium Kariyer, başlangıç paketi olarak sunulmuştur. İş arıyorsanız veyahut işçi ihtiyacınız varsa bu paketi kullanmanız önerilmektedir. İşe alım noktasında ve mülakat planlaması üzerinde yardımcı olacaktır.
  • Premium Business, bir üst pakettir. Özellikle girişimcilerin ve iş sahiplerinin sahip olması gereken bir plandır. Markaların kendilerini iş ortamında tanıtabilmesine yardımcı olmaktadır.
  • Satış Gezgini üçüncü pakettir. Kendi satış ağınızı oluşturmak ve bir müşteri kitlesi yaratmak için kullanabilirsiniz. 
  • Recrutier Lite son ve en yüksek pakettir. Çalışan arayanlar için uygun kişiler öneren ve iş arayanlara uygun iş imkanları gösteren bir plandır. 

LinkedIn Premium Nasıl Satın Alınır?

Klasik bir LinkedIn profiliniz varsa, satın alma işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İnternet sitesine giriş yaptıktan sonra ‘Ben’ simgesi üzerinden Premium hesabıma eriş kısmını seçiniz. Daha fazla satın al sekmesine tıklayarak işlemi gerçekleştirebilirsiniz. LinkedIn premium price, paketlere göre değişiklik göstermektedir. Gerekli incelemeleri yaptıktan sonra sizlere uygun olan planı seçerek premium hesabınızın keyfini çıkarabilirsiniz.