Linkedin Cv Ekleme

Teknolojinin ilerlemesi ile beraber insanların yaşamında en önemli değişiklik internetin gündelik yaşama etkin bir biçimde girmesi olmuştur. Özellikle iş yaşamında taşlar yerinden oynamıştır ki bu bağlamda en etkin iş platformlarının başında LinkedIn geliyor. 2002 yılından beri dünyanın her yerinden farklı iş alanlarından insanları biraraya getiren en prestijli sosyal paylaşım platformudur.

İnsanlar LinkedIn üzerinden kendi işlerinin tanıtımını yapabiliyor, yine iş yaşamına dair paylaşımlarda bulunabiliyor, etkinlikler düzenleyebiliyor. Tüm bunların yanı sıra LinkedIn işveren ve iş arayanlar insanları da biraraya getiriyor ve bu sosyal ağ üzerinden iş bulabilmek kimi zaman çok daha kolay olabiliyor. 

İş arayan insanların ilk yapması gereken şey ise öncelikle olarak LinkedIn cv ekleme adımının atılması oluyor. Burada da aşağıda da detayları görüldüğü gibi iki farklı yöntem izlenebiliyor.

           1.Yöntem 

  • Öncelikli olarak kullanıcı adınız ve şifreniz ile LinkedIn profilinize giriş yapmanız gerekiyor. 
  • İkinci adımda sitenin üst kısmında yer alan ayarlar kısmına giriş yapın
  • Üçüncü adıma gelindiğinde ise burada Profilinizi güncelle seçeneğine gelin. Burada karşınıza LinkedIn cv pdf ekleme seçeneği çıkar ve siz buradan rahatlıkla pdf formatında olan güncel özgeçmişinizi yükleyebilirsiniz.


    2. Yöntem

LinkedIn’e cv nasıl eklenir noktasında bir diğer yöntem ise aşağıda ifade edildiği biçimdedir.

  •  Öncelikli olarak kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz iş ilanlarını Linkedln üzerinden aratın.
  • Bunun akabinde uygun olduğunu düşündüğünüz iş ilanını seçin ve ayrıntılarını görmek için bu bağlantıya tıklayın.
  • Sonrasında sırada kolay başvuru seçeneğine girmek var. Burada sizden istenen bilgileri girerek gerekli olan tüm alanları doldurun.
  • Bundan sonra sizden özgeçmişiniz istenir ve buradan CV yükleme yapabilirsiniz.
  • Yüklemeyi yaptıktan sonra kalıcı olarak kaydet dediğinizde yeniden yeniden her iş başvurusunda yüklemenize gerek kalmaz.

 

Linkedin Cv Ekleme Ne Fayda Sağlar?

Kişilerin Linkedln platformuna Cv yüklemesinin çok büyük avantajları vardır. Aktif olarak iş arayanların ağında olan kişilerin özgeçmişini görmesini sağlar. Böylece çok daha rahat bir biçimde iş bulunması mümkün olur. Kimi zaman sizin iş aramanıza gerek bile kalmadan işverenler sizi kolayca bulabilir.  Yine güncel özgeçmişinizi yüklediğinizde çok daha seri bir biçimde aynı anda birden çok iş başvuru yapmanızı olanaklı kılar.

 Artık LinkedIn pdf cv ekleme eklemek düşündüğünüzden de daha kolay. Sitemiz ile iletişime geçtiğinizde size bu konuda anında dönüş sağlanacaktır.