Kameram Kötü Instagram İçin Nasıl İçerik Üretebilirim?

Kameram kötü Instagram için nasıl içerik üretebilirim, diye merak ediyor olabilirsiniz. Bu durumda hoşlanmadığınız hiçbir içeriğinizi konusu ne kadar iyi olursa olsun paylaşmamalısınız. Çünkü içerik kaliteniz takipçilerinizin hemen dikkatini çekecek bir unsurdur.

İlk olarak işe kendi konseptinizi belirleyerek başlayın. Bunun için içeriklerinizi daha iyi hale getirebilmek adına birkaç kamera oyunu öğrenmeniz faydalı olacaktır.

Kötü Kamera ile Kaliteli İçerik Üretmek

Kötü bir kameranız varsa bununla ilgili eliniz kolunuz bağlı değildir. Çünkü hala daha yapabileceğiniz bazı şeyler ile içeriklerinizin kalitesini üst düzeylere çıkarabilirsiniz. Bunun için neler yapabileceğinizden maddeler halinde söz edeceğiz.

Youtube’dan Yardım Alın

Youtube üzerinden kamera oyunları hakkında bilgi edinebilirsiniz. Telefonunuzun markasını yazdıktan sonra bunun kamera özelliklerinin ne olduğunu öğrenmeye çalışın.

Işık Edinin

Işıklar artık telefonlar için küçük boyutlarda ve 25-30 lira gibi fiyatlara kadar düşmüş durumda. Bu şekilde bir ışık edinerek özellikle akşam çekimlerinizi daha iyi hale getirmek amacı ile kullanabilirsiniz.

Hatta bunun yine bu fiyatlarda selfie için akıllı telefonların üst kısmına takılanları mevcuttur. Selfie yaparken aydınlığı farklı seviyelerde ayarlayarak harika bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Edit Programları

Kameram kötü Instagram için nasıl içerik üretebilirim, gibi bir soru karşısında en önemli noktalardan biri farklı edit programlarını öğrenebilmektir.

Hem video için hem fotoğraflar için farklı programları kullanabilirsiniz. Burada program dememiz sizi programlama dili öğrenmek gibi yanıltmasın. Bu programlar hazır şekilde ayarlanmaktadır ve sadece görseliniz üzerinde kısıtlı farklılıklar yapmanızı sağlar.

Eğer çok üst düzey photoshop bilgisine sahipseniz zaten herhangi bir edit programına ihtiyacınız olmadan içeriklerinizi olabileceği en mükemmel haline kendiniz getirebilirsiniz.

İçeriklerinizin her biri için ciddi anlamda efor sarf etmelisiniz ki sosyal medya fenomeni olma hayalleriniz gerçekleşebilsin. Bir süre sonra sosyal medya üzerinden kazandığınız gelir ile kendinize harika kamera gücü olan bir akıllı telefon satın alabilir ve tüm bu emeklerinizi yarı yarıya indirebilirsiniz.

Bu nedenle endişelenmeden ve hayallerinize ulaşmanızın önündeki engellere takılmanıza izin vermeden bunların her birine çözüm yolları aramalısınız. Bunların yanı sıra etkileşiminiz az olur ise Türk beğeni veya İnstagram Düşmeyen Takipçi satın al kategorilerini inceleyebilirsiniz.