İnstagram Zamanlı Paylaşım Nasıl Yapılır?

İnstagram günümüzde sadece fotoğraf ve videoların paylaşıldığı bir alan olarak sınırlı kalmayıp birçok amaç için kullanılmaktadır. İnstagram platformu üzerinden artık popüler olunabildiği gibi ticarette yapılabilmektedir. İnstagram üzerinden sürekli paylaşım yapmak bazen pek mümkün olmayabilmektedir. Çeşitli nedenlerden dolayı İnstagrama giremiyor ve paylaşım yapamıyor musunuz? Artık bu durumu ortadan kaldırmak çok kolay hale gelmektedir. İnstagram zamanlı paylaşım ile İnstagram da fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz. 

Siz işlerinizle meşgulken belirlediğiniz tarih ve saatte İnstagram zaman ayarlı paylaşım yapar. Otomatik olarak yapılan bu paylaşım size çeşitli yerlerde çeşitli avantajlar yaratır. İnstagram zaman ayarlı paylaşımı kendi özellikleri arasında bulundurmaktadır. Bu özelliği kullanmak için uygulama indirmelisiniz. Bunun için birçok uygulama bulunmaktadır. En çok tercih edilen 2 uygulamadan birini kullanarak sizde artık zamanlı paylaşım yapabilirsiniz.

Buffer Uygulaması İle İnstagram Zamanlı Paylaşım

İnstagram da zamanlı paylaşım yapmak için kullanılan Buffer uygulaması Android ve İOS sürümleri için uygundur. Zamanlı paylaşım için şu adımları izleyebilirsiniz:

  • Telefonunuz hangi sürümü kullanıyorsa o sürüme giriş yaparak Buffer uygulamasını arama motorunda aratınız. 
  • Uygulamaya indirerek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. 
  • Uygulamaya giriş yapıldıktan sonra ücretsiz bir hesap açmanız istenmektedir. 
  • Ücretsiz Buffer hesabınızla İnstagram hesabını birbirine bağlamanız gerekir. Daha sonra otomatik olarak uygulama sizi yönlendirecektir. 
  • Paylaşmak istediğiniz fotoğraf ve videoları uygulamaya yükleyin ve paylaşılmasını istediğiniz tarih ve saati seçin. Belirlediğiniz zaman diliminde uygulama sizin adınıza paylaşım yapacaktır. 

Burada dikkat edilmesi gereken husus paylaşım tarih ve saatinde internet bağlantınızın açık olması gerekmektedir. 

Gramblr uygulaması en iyi İnstagram zamanlı paylaşım bilgisayar uygulamaları arasında yer alır. Bilgisayar üzerinden ayarlanan bu uygulamayı kullanarak istediğiniz tarih ve zamanda İnstagram paylaşımları yapabileceksiniz. Uygulamayı kullanmak için Gramblr sizden üyelik talep etmektedir. Uygulamaya üye olduktan sonra İnstagram hesabınızla bağlantısını yapmanız gerekmektedir. Daha sonra paylaşmak istediğiniz fotoğraf ve videoları uygulamaya yükleyin ve tarihini aynı şekilde saatini belirleyiniz. Bu uygulamanın çalışabilmesi için paylaşım tarihi ve saatine kadar bilgisayarınızın açık olması gerekmektedir. Bilgisayar kapatılması durumunda uygulama paylaşım yapmamaktadır. 

Diğer makale konumuz olan Mobil ödemeli takipçi nasıl satın alınır başlıklı makalemizi linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.