İnstagram Takipçi Satın Almanın Avantajları

Instagram takipçi satın alma son zamanlarda oldukça popüler bir hale geldi. Instagram üzerinde artan kullanıcı sayısı ile artık insanların popüler,ünlü olma istekleri gittikçe artmaya başlıyor. Bu yüzden artık doğal yollarla veya uğraşmak istemeyen insanlar ınstagram takipçi satın alma gibi alternatif yöntemlere yönelmektedir. Peki bu yöntemler ne kadar güvenli ? veya ne kadar faydalı ? bunları biliyor musunuz ?

Bu konuda insanların hatta sosyal medya uzmanlarının bile bilgisi maalesef çok az. Bilgi az olduğu için internet üzerinde üzerine kata kata bilgi paylaşılması maalesef bilgi kirliliğine sebep oluyor.

 

Instagram Takipçi Satın Alma İşlemi Nedir ?

Instagram takipçi satın alma işlemi instagram platformu üzerinde geniş veya büyük kitlelere sahip olmak isteyen kişiler tarafından genellikle tercih ediliyor.Ama  Instagram takipçi satın alma vb. işlemlerde dikkat edilmesi gerekenleri bilmeyen kullanıcılar maalesef hem zarar yapıyor hemde hesabını öldürüyor. Bu yüzden ınstagram takipçi satın alma işleminde çok dikkatli olmalısınız.

Instagram Takipçi Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler;

Instagram takipçi satın alırken dikkat etmeniz bazı hususlar vardır. Bunların başında gelen en büyük husus bot veya aktif takipçi olaylarıdır. Bot takipçiler genellikle ucuza kaçmak isteyenler tarafından tercih ediliyor, ama bot takipçinin zararı oldukça fazladır. Türk aktif takipçi ise tam tersine daha faydalı ve güvenlidir. 

Bot Takipçi Zararları

Bot takipçiler instagramı aktif olarak kullanmazlar bu yüzden sizlerin paylaştığı gönderi, resim vb. içeriklerinizi göremez,beğenmez ve kaydedemezler. İnstagram’da bu olayı şöyle değerlendirir; Bu hesabın onlarca takipçisi mevcut fakat takipçileri bunun ne gönderisini beğeniyor ne de hikayesine bakıyor, demekki bu hesap kalitesiz paylaşımlar yapıyor diyerek sizleri gözünden düşürür. Bu da hesabınızın daha az öne çıkması vb. gibi sebepler doğurabilir.Böyle bir olayı kimse istemez. 

 

Instagram Aktif Takipçi Faydaları

Instagram türk aktif takipçi bot vb. takipçilere göre daha faydalı ve daha kalitelidir. Bot takipçilere kıyasıya takipçiler gerçek insanlar olduğu için sizlerin paylaştığı resim, video ve hikaye gibi paylaşımlarınızı görebilir,beğenebilir ve kaydedebilirler. Bu sayede instagramın gözüne girmeniz daha kolay olur. İnstagram algoritması bu durumu şöyle değerlendirir; ‘Bu hesabın XX.XXX takipçisi var, bu takipçilerin %90’dan fazlası bu hesabın gönderisini,hikayesini vb. görüp beğeniyor izliyor demek ki bu hesap kaliteli bunu daha öne çıkaralım’ gibi değerlendirmelerde bulunuyor. Bu sayede hesabınız daha ön plana çıkarak daha çok takipçi vb. sayısı artıyor.



Instagram takipçi satın almanın avantajları hakkında sizlere en detaylı şekilde bilgi verdik. Kısaca özet geçersek bot takipçi değil ınstagram aktif türk takipçi alarak istediğimiz kitleye erişebilir ve ınstagramın gözünden düşmeden daha iyi konumlara gelebiliriz. Bot takipçide ise instagramın gözünden düşer ve hesabımızın kötü etkilendiğini belirttik.