İnstagram Takip İsteklerini Nasıl Kapatırım ?

Instagram çok fazla kitleye ulaşan geniş bir sosyal medya ağı. İnsanlar, instagram’da genel olarak kendileri için güzel ve çevresindekilerle paylaşılmaya değer anlarını paylaşıyorlar. Sosyal medya kullanım yaşı çok küçük kesimin bile menziline girdiği için bazen tehlikeli olabiliyor, ebeveynler ne kadar kontrolü elde tutmaya çalışsalar da, instagram’daki etik değerlere sahip olmayan hesaplardan korumak her zaman mümkün olmuyordu. Taa ki, instagram geliştiricileri kullanıcılardan bunun bir problem olduğunun dönüşünü alana kadar. Önceden sosyal medyayı kullanıyorsanız, gelebilecek uygunsuz sosyal medya hesaplarını spesifik olarak seçmeli ve reddetmeliydiniz, aynı hesap takipte ısrarcı oluyorsa bu işlemi tekrar tekrar yapmalı, belki de çözümü o hesabı engellemekte buluyordunuz, tabi ki burada oluşturduğunuz güvenlik, kullanıcının diğer rahatsız edici hesaplarından yeni bir istek alana kadar devam ediyordu. 

Şimdi ise, birkaç saniye içinde takipçi isteklerini gelmesini tamamen çözebilir ve kontrol altına alabilirsiniz. Telefonunuzda Instagram bölümüne girerek, kenarda üst üste bulunan 3 noktaya basıp ayarlar kısmına giriş yapın. Buradan “Güvenlik” seçeneğine tıklayarak “Veriler ve Geçmiş” bölümünde bulunan –Verilerine Eriş- kısmından 3.seçenekte bulunan Bağlantılar ‘ın hemen alt kategorilerinin başındaki “ Mevcut Takip İstekleri” alanına tıkladığınızda sizlere takip isteği gönderen kişileri görebilirsiniz. Buradan yönettiğinizde, o kişi size bir daha takip isteği gönderemeyecektir.

Belki de çocuğunuzun anılarını biriktirmesi için açtığınız sosyal medya hesabını bu şekilde gönül rahatlığıyla kullanabileceksiniz. Dilediğiniz zaman aynı kısımdan bu işlemleri geri alabilirsiniz. Çünkü bazı Instagram kullanıcıları kısa süreli yaşadıkları ayrılık sonrasında, uzun ilişkilerinin olduğu dönemde bu özelliği aktifleştirmiş olabilir, yeni bir başlangıç için belki de bu alanda düzenleme yapmak isteyebilirsiniz. 

Şimdiye kadar hesabınızı yönettiniz, isteklerini engellediniz ama çevrenizdekilerin takipçi sayılarının güvenli bir şekilde arttığını görüyorsunuz, bu sizde bir endişeye neden olabilir, arkadaşlarınızın gerisinde kaldığınızı, sosyal medyada görünürlüğünüzün azaldığını fark edebilirsiniz. Kısa bir sürede bu duruma müdahale etmek isterseniz “ https://kalitelitakipci.org/ “ sayesinde isteğinize göre %100 gerek takipçiler satın alabilir, buna beğeni ve yorum satın almayı da ekleyerek, bir anda Instagram ‘ da popülerliği yakalayabilirsiniz.