Instagram Silinen Mesajları Geri Getirme? - Silinen Sohbeti Geri Getirme

Instagram silinen mesajları geri getirme? Konusu sürekli olarak forum sayfalarında sorgulanıyor. Instagram’ın kendi içerisinde bulunan bir özelliği sayesinde kolaylıkla bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

  • İlk öncelikle yapmanız gereken işlem Instagram hesabınıza giriş yapın.
  • Sonrasında ise gizlilik ve güvenlik ayarlarına girin.
  • Sonrasında verileri indir sekmesine tıklayın.
  • E-posta adresinize giderek Instagram verilerinizi isteyin.

Verileriniz yaklaşık 40 ile 60 dakikalık bir zaman dilimi içerisinde RAR dosyası halinde gelecektir. Daha sonrasında ise yapmanız gereken işlem verilerinizi açma işlemidir. Verileri indir butonuna tıklayarak gelen RAR dosyasını bilgisayarınıza indirin. Sonrasında ise inen dosyayı klasöre çıkartın. Çıkarılan dosyalar arasında ‘’ Messages.json’’ adlı bir dosya bulunur. Silinen mesajlarınızın hepsi bu dosyanızın içerisinde yer alıyor. Ancak bu dosyayı normal yollardan açmanız pek mümkün değil.

Dosyayı açmak için JSON-WİEWER web sitesini kullanmanız gerekiyor. Bu site JSON dosyalarınızı açmanızı sağlar. Bu web sitesine giderek ‘’ Load DATA’’ butonuna tıklayarak indirmiş olduğunuz ‘’Messages.json’’ RAR dosyanızı yükleyiniz.

Yükleme işleminizin ardından çok kısa bir zaman içerisinde dosyanız ayıklanmış olacak. Ve sonrasında silinen mesajlarınız görülmüş olacak.

Bu işlem Instagram’ın kendi özelliğidir. Dolayısıyla son derece güvenilir bir yöntem olarak bilinir. Bu işlemin dışında silinen mesajlarınızı geri getireceğinizi iddia eden birçok ücretli – ücretsiz uygulama bulunuyor. Bu tarz uygulamalara hiçbir şekilde hesap şifrenizi vermeyin. Çünkü bu tarz uygulamalar dolandırıcılık vasıtasıyla oluşturulmuş uygulamalardır.

Instagram Mesaj Nasıl Yazılır?

Instagram sizlere 7/24 sınırsız mesajlaşacağınız bir platform hizmeti sunan ayrıcalıklı bir sosyal medya ağı olarak karşımıza çıkıyor. Instagram üzerinden mesajlaşma işlemi oldukça kolay ve pratik bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bunun için yapmanız gereken işlem mesaj atmak istediğiniz kişinin profil sayfasına giriş yapmaktır. Sonrasında mesaj butonuna tıklamanız yeterli olacaktır! Böylelikle bu işlemin ardından kolaylıkla mesajınızı iletmiş olacaksınız.

Instagram’da mesaj atma sınırlaması bulunmuyor. Dilediğiniz kadar kişilere mesaj atabilirsiniz. Instagram dünyası sizlere her yönden ayrıcalık ve profesyonellik sunan muazzam bir platformdur. Platform üzerinden yapacağınız bütün işlemler güvenlikli ve kaliteli olarak gerçekleşir. Siz de Instagram’a üye olarak sınırsız mesajlaşma hizmetlerinden faydalanabilirsiniz!

Instagram’da Silinen Mesaj Geri Getirilebilir Mi?

Instagram’da silinen mesajları geri getirme işlemi oldukça basit bir işlemdir. Verilerinizi indirerek bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle silinen mesajlarınızı tekrardan okuyabilirsiniz. Instagram dünyası her yönden sizlere avantaj sunan bir platformdur. Ancak günümüzde birçok mesajı geri getirme iddiasında bulunan uygulama mevcuttur. Bu uygulamaların %90’ı dolandırıcılık amacıyla oluşturulmuş kötü uygulamalardır.

Bu tarz uygulamalara hiçbir şekilde hesap şifrenizi vermeyin. Hesap şifrenizi verdiğiniz anda kişisel verileriniz başta olmak üzere hesabınız tamamen çalınabilir. Instagram mesajları geri getirme işlemi sade veri indir butonu üzerinden gerçekleştiriliyor. Bunun haricinde mesajlarınızı geri getirebileceğiniz başka hiçbir yöntem ve yol bulunmuyor.