Instagram Sayfası Nasıl Büyütülür? 2021

Instagram üzerinden ünlü ve popüler bir hale gelmek ciddi anlamda iyi bir gelir kapısı anlamına gelmektedir. Siz de bu şekilde para kazanmaya başlamak ve geleceğinizi pasif gelir ile garanti altına almak istiyorsanız Instagram sayfası nasıl büyütülür 2021 yılının en güncel taktikleri ile bilmeniz gerekmektedir.

Instagram Sayfası Nasıl Büyütülür?

Instagram sayfası nasıl büyütülür, merak edenler için temelde yapılabilecek birkaç farklı işlem bulunmaktadır. Bunların her biri konusunda iyi bir zamanlama ayarlamak çok önemlidir. Bunun için kurumsal firmalar sizlere hangisini ne zaman yapmanız gerektiği ile ilgili danışmanlık hizmeti sağlayacaktır.

Bu işlemler sırası ile;

Tüm bu satın alma işlemlerini mutlaka kurumsal bir firmadan yapmalısınız. Kurumsal çalışmaya özen gösteren firmalar bu işlemleri yaparken Instagram’ın yapay zekasının durumu anlamaması için gereken zamanlama ayarlamalarını çok iyi bilmektedirler. Örnek olarak tüm takipçilerin aynı anda gönderilmesi ya da belli bir saat aralığında sabit bir şekilde gönderilmesi hesabın bot gibi algılanmasına sebep olacaktır ve hesabınız çeşitli sınırlandırmalara maruz kalacaktır.

Bunu engellemek adına organik ve düşmeyen takipçi, beğeni ve yorum satın almalısınız.

Bunların dışında sıralamaya uygun şekilde davranmak da takipçilerinizin ve Instagram’ın hesabınızı olağan dışı değerlendirmesini engelleyecektir. Şu şekilde düşünelim; takipçisi çok az olan bir hesaba farklı hesaplardan çok sayıda beğeni ve yorum gelmesi normal bir durum değildir. Bu beğeni ve yorumların ardından ya da öncesinden hemen takiplerin artması beklenir.

Bu nedenle önce takipçiler arttırılmalı, ardından da beğeni ve yorumlar arttırılmalıdır.

Instagram Takipçi Satın Alma

Instagram takipçi satın alma işlemi belirli bir düzen içermeden hesabınızın yavaş yavaş takipçi ile doldurulması anlamına gelmektedir. Bu işlemi hesabınızın hedef kitlesine uygun olarak Kadın takipçi, erkek takipçi, yabancı uyruklu takipçiler ve Türk hesaplara ait takipçiler şeklinde yaptırmanız mümkündür.

Hangi kitleye hitap ediyorsanız ona göre danışmanlık birimi sizlere yardımcı olacaktır.

Instagram Beğeni Satın Alma

Instagram beğeni satın alma işlemi teker teker belirlenen içeriklere yönelik olarak ya da genel olarak tüm içeriklerinize azar azar dağıtılmış olarak gerçekleştirilebilen bir işlemdir. Takipçi sayınızı arttırdıktan sonra arada sırada hesabınızın stalklandığını ve sosyal medyada sevilen biri olduğunuzu diğer insanlara göstermek adına bu alımı yapmalısınız.

Instagram Yorum Satın Alma

Instagram yorum satın alma işlemi de aynı şekilde beğenide olduğu gibi tek bir içerik üzerinden ya da tüm içeriklere azar azar atılmış şekilde yapılabilir. Burada esas olan sizin son içeriğinizi mi tüm hesabınızı mı ön plana çıkarmak istediğinizdir.

Örneğin siz ürün satışı yapan bir hesaba sahipseniz tüm içerikleriniz için azar azar yorumlar satın alabilirsiniz. Ancak sadece içerik üretiyor ve bir blog hesabının yöneticiliğini yapıyorsanız son içeriklerinizin ardından azar azar alımlar gerçekleştirebilirsiniz. Instagram sayfası nasıl büyütülür, diye merak edenler için en iyi durum yönetimi danışmanlık alarak mümkündür.