Instagram Reels Nasıl Çekilir ?

Instagram, bugünlerde en popüler olarak kullanılan uygulamalardan biri haline geldi. Yaşına veya cinsiyetine bakılmaksızın herkesin favori uygulaması günlük kesintileri paylaşır. Bu paylaşımlar video, fotoğraf ve hikayeler gibi alanlarda paylaşılırken Instagram, son güncellemelerle yepyeni bir özellik getirdi. Reels video, görsel efektler ve ses efektleri eklemenizi sağlayan bir video özelliği olmaktadır. Microvideo, 15 saniyelik kısa bir videodur. Bir Reels videosu paylaştığınız zaman, videoda kullandığınız kullanıcı adını ve müzik adını da görürsünüz.

Profiliniz özelse, yalnızca takipçileriniz Reels videolarınızı izleyebilir. Bir Instagram reels videosu oluşturmak için yapmanız gereken her şey oldukça kolay olmaktadır. Instagram uygulamasına giriş yapın ve bir Reels videosu çekin. Uygulama açıldığı zaman, Reels videoya erişmek için Tespit sekmesinin yanındaki medya simgesine dokunun. Ekranın sağ üst köşesindeki fotoğraf simgesine dokunarak açık bir Reels video kaydetmeye başlayabilirsiniz. Reels'de video çekerken Instagram uygulamasının müzik seçeneklerini kullanarak da şarkı ekleyebilirsiniz.

Instagram Reels Video İzlenme Yöntemleri Nelerdir?

Instagram uygulamalarında popüler olmanın bir başka yolu da büyüleyici bir makaranın videosunu çekmektir. Bu nedenle takipçi sayısı! Her ikisini de artırarak Instagram fenomenlerinden biri olabilirsiniz. Reels'deki video görüntülemelerin sayısını artırmak için önce video içeriğinizin orijinal ve eğlenceli olduğundan emin olun. Ayrıca videonuzun yüksek kalitesi yüksek olursa Reels videolarınız daha iyi olabilmektedir. Videodaki uygun şarkıyı seçerek de izlenme sayısını artırabilirsiniz.

Reels ile Takipçi Kazanın!

Instagram uygulamasında takipçi sayısını artırmak için Reels video işlevini aktif olarak kullanabilirsiniz. Bu sayede daha tanınan ve beğenilen bir hesap olacaksınız. Videoyu düzenli olarak paylaşırsanız ve video içeriği orijinalse kişiler videoyu izlemek için sizi takip edecektir. Bu sayede Reels videolarla eğlenebilir ve popülerlik kazanabilirsiniz. Bir Reels videodaki en önemli detay gezdiğiniz gördüğünüz veya size ait önemli anları kısa kısa kesitlerle video haline getirmektir. Kısa kısa kesitleri birleştirdikten sonra arka fon müziğini görsel şöleninize göre seçin ki daha orijinal ve güzel bir Reels videosu olsun. Hesabınız gizli değilse Reels videolarınızı kaliteli ve emek harcayarak yapıyorsanız takipçi sayınız zamanla artacaktır ve sizi beğenen insan sayısı artacaktır.

 

Diğer makale konumuz olan Instagram’da Takipçi Satın Almak Profile Zarar Verir mi ? başlıklı makalemizi linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.