Instagram Kaydırmalı Link Nasıl Eklenir?

İnsanlar, sevdikleri ile anılarını biriktirmek veya hoş anları paylaşabilmek adına sosyal medya uygulamalarını kullanmaktadır. Tercih edilen bu uygulamalar arasında ilk sırada ise Instagram bulunmaktadır. Instagram, sahip olduğu özellikler sayesinde reklam ve işbirliği adına da tercih edilen platformlar arasında yer almaya başlamıştır.

Bahsi geçen bu uygulamanın son dönemlerde sahip olduğu kaydırmalı link ekleme özelliği sayesinde pek çok kullanıcı, gerek ürün tanıtımı gerekse de kendisine ait olan bir sitenin tanıtımını kolaylıkla yapabilmektedir. Instagram kaydırmalı link özelliği ile birlikte bu işlemin nasıl yapılacağı da merak konusu olmaktadır.

Instagram kaydırmalı link nasıl eklerim şeklinde yapılan tüm incelemelere karşılık olarak bu adımlar pek çok site üzerinden paylaşılmaktadır. Kullanıcıların izlemesi gereken bu adımlar şu şekilde açıklanabilir:

  • İlk olarak kendi hesabınıza giriş yapın ve link ekleyebilmek adına hikaye kısmına geçin.
  • Daha sonra eklemek istediğiniz linki ilgili sayfadan kopyalayın ve hikayenize eklemek istediğiniz görseli seçin.
  • Görseli hikayenize yerleştirdikten sonra üst kısımda yer alan ataş simgesine tıklayın.
  • Burada açılan alana bağlantıyı kopyalayın ve size gelen onay mesajını aktif hale getirin.
  • Daha sonra hikayenizi normal bir şekilde yayınlayın. 

Instagram Kaydırmalı Link Ekleme Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Instagram’ın son özellikleri arasında yer alan kaydırmalı link ekleme işlemi, pek çok kez karşılaşılan manzaralardan biri haline gelmiştir. Sıklıkla görülen bu işlemi yapmak isteyen kullanıcılar da kaydırmalı link hakkında bilgi sahibi olmayı tercih etmektedir. Başlıca merak edilen Instagram kaydırmalı link nasıl eklenir sorusunun yanında bu işlem hakkında bilinmesi gerekenler de bulunmaktadır.

  • Kaydırmalı link ekleyebilmek için hesabınızın işletme hesabı olması gerekmektedir. Bunun için ayarlar kısmından profilinizi işletme hesabına çevirebilirsiniz.
  • Aynı zamanda telefon ve e-posta adresi gibi durumların onaylanmış olmasına özen gösterin. Aksi halde istediğiniz işlemi yapamayabilirsiniz.
  • Son olarak kaydırmalı link ekleyebilmek için en az 10.000 takipçiye ihtiyaç duyduğunuzu bilmeniz gerekmektedir.

Instagram kaydırmalı link ekleme hakkında bilinmesi gerekenlere ve diğer işlemlere rahatlıkla ulaşmak istiyorsanız sizin için sunulan ve gerekli olan paketlerden yararlanabilirsiniz.