Instagram Kapatılan Hesabı Açma Metodu – 2022 Güncel

Birçok sosyal medyada olduğu gibi Instagram mecrasında hesap kapatılması gibi sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Instagram tarafından kapatılan hesaplar itiraz etmeden ve gerçeği yansıtmadan asla açılmaz. Bir müdahale gerekmektedir. Sizler de bu müdahaleyi yaptığınız zaman sorunsuzca açılacaktır. Eğer ki gerçekten ihlal ve benzeri şeyler yaptıysanız açılması biraz zorlaşabilir.

Hesabınız ihlalden veya teliften kapılabilir. Bu Instagram’ın daha temiz bir yer olması için sürekli olarak çalıştığı bir konudur. Instagram hesabı kapatılınca sizlerin karşısına uyarı çıkar ve artık hesabınız diğer kullanıcılar tarafından görünmez hale gelir.

Instagram kapatılan hesabı açma

 

Instagram tarafından kapatılan hesabı açmak eğer ki bir suçunuz yok ise kolayca açılabilir. Bu metot sayesinde kolayca Instagram hesabınızı geri alabilirsiniz. Bu yöntem ile hesabınızın önceden tekrar kapatılıp geri açılmamış yani işlem görmemiş olması gerekmektedir.

İşte ihlalden, telif hakkı ihlalinden ve taklit den kapatılan hesabınızı açma adımları;

  1. https://help.instagram.com/contact/606967319425038 Sayfasını girin.
  2. “Instagram Hesabım Donduruldu” başlıklı sayfayı gördünüz bu sayfada işlemlere başlayacaksınız.
  3. “Nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız” Kısmını T.C kimliğinizde yazan bilgiler ile doldurun.
  4. “E-Posta adresiniz” kısmına hesabınızın kullandığı ulaşılabilir olan e-posta adresinizi girin.
  5. “Instagram Kullanıcı Adınız” Kapatılan hesabınızın aktif kullandığınız kullanıcı adını giriniz.
  6. “Cep telefonu numaranız” kısmına hesabınıza kayıtlı olan telefon numaranızı girmeniz gerekmektedir.
  7. "Lütfen bu hesabın kalıcı olarak kapatılması kararına neden itiraz ettiğinizi bize bildirin:” Bu alana hesabınızın neden haksız olarak kapatıldığını ve neden geri açmak istediğinizi belirten bir makale hazırlayın.
  8. Gönder seçeneğine tıklayın ve bekleyin.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra Instagram size resmi mail adreslerinden 0-24 saat içerisinde olumlu veya olumsuz yönde işlem olduğunu açıklayacaktır. Hesabınız açıldıysa sorunsuz kullanmaya devam edebilirsiniz veya açılmadı ise tekrardan aynı adımları takip ederek son seçeneğe farklı iletiler yazabilirsiniz.

Instagram Neden Hesap Kapatır

Sosyal medya mecralarında telif ve hak olayları çok çabuk ihlal edildiğinden dolayı Instagram firmasının kendi çapında çok büyük bir ekibi bulunmakta. Bu ekip sadece belirli takım şeyler kontrol ederek kural ihlal eden hesapları kapatmak ile görevlidir. Instagram hesap kapatma sebepleri;

  • Başkasını taklit etme.
  • Başkasına ait olan içeriği paylaşma.
  • Fake hesap yapma.
  • Bot hesap yapma
  • Spam yapma.

Instagram hesabınız açılana kadar Bedava Instagram Hesapları (Fake Hesaplar & Gerçek Hesaplar) ücretsiz hesap alabilirsiniz.