Instagram Hikayelerde Gizli Etiketleme Nasıl Yapılır?

Instagram üzerinden bir story (hikaye) paylaşmak istediğinizde fotoğrafın etiket ile bozulmasını istemiyorsanız ve sade bir şekilde daha güzel göründüğünü düşünüyorsanız bunun için sizlere neler yapabileceğinizden söz edeceğiz.

 Instagram hikayelerde gizli etiketleme nasıl yapılır, sorusunun iki farklı şekilde metodu bulunmaktadır. Bunlardan kendiniz için uygun olanını tercih ederek hikayelerinizde gizli etiketleme işlemini kolayca yapabilirsiniz.

Instagram Hikayede Etiket Gizleme

Instagram’da bazen içeriklerin bir etiket yüzünden bozulmasını istemeyiz. Özellikle çok beğendiğimiz bir görselin etiketleme yüzünden gözümüze kötü göründüğüne çok kere şahit olabiliriz. Bazen arkadaşlarımızın ısrarı ya da onlara bildiri gitmesini istediğimiz ama aynı zamanda görsel bütünlüğünün bozulmasını istemediğimiz durumlarla da karşı karşıya kalabiliriz.

Bu gibi durumlarda etiketi saklamak hiç etiket koymamaktan daha doğru olacaktır. İşte yapabilecekleriniz;

  • İlk yöntemde öncelikle hikayeler bölümüne girip görseli buraya taşıyın ve yapmak istediğiniz tüm editleri tamamlayın.
  • Sonra etiketi yapıp küçük bir boyut haline getirin. Ardından üzerine bir çıkartma koyarak etiketi saklayın.
  • İkinci teknikte ise yapmanız gereken etiketi yaptıktan sonra yazının boyutunu ekranda sıkıştırarak olabildiğince en küçük formuna getirin.
  • Sonrasında da rengini arka plandaki renk ile eşit bir hale getirin. Bu eşitleme için renklerdeki damlalık ikonuna dokunup yazının tam arka noktasındaki rengi seçebilirsiniz. Sonrasında yazıyı yazarken bile saklanmasını sağlamak mümkün olacaktır.