Instagram Fake Hesap Anlaşılmadan Nasıl Açılır?

Instagram Fake Hesap Açma

 

Instagram kullanıcıları Instagram fake hesap açma konusunda detaylı bilgi sahibi olmak istiyor. Bu konuda araştırmalar yapan kullanıcılar fake hesaplar açmak istiyorlar. Bu hesapları farklı amaçlar ile kullanabiliyorlar.

Bazı kullanıcılar kendi isimleri ile sosyal medyada var olmak istemedikleri için bu gibi fake hesaplar açarak kullanıyorlar. Bazı kullanıcılar ise farklı biriymiş gibi gözükmek için fake hesap açmak isteyebiliyorlar. Bunlara bağlı olarak fake hesap açma ve fake hesap kullanma ile ilgili bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken birçok şey bulunuyor.

Fake Hesap Nedir?

 

Öncelikle fake hesabın ne olduğu ile ilgili bilgi sahibi olunması gerekiyor. Fake hesap sahte hesap anlamına geliyor. Sahte hesap kişinin kendisine ait olmayan bir fotoğrafı, kendisine ait olmayan bir adı kısacası kendisine ait olmayan bilgileri kullanması ile oluşuyor. Bu hesaplar farklı isimler ile açılsa da hackerlar ve bilişim uzmanları bu hesapların kime ait olduğunu bulabiliyorlar. Bu sebeple fake hesap açtıktan sonra bu hesabı kötü niyetli görevlerde kullanmamak ve kimseyi rahatsız etmemek gerekiyor. Parodi hesaplar ise fake hesaplardan farklı olarak güldürü ve taklit amacı taşıyan hesaplar olarak biliniyor. Bu hesapların o kişilere ait olmadığı herkes tarafından biliniyor.

Fake Hesap Açarken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Instagram fake hesap açma işlemleri yapılırken tüm adımlar dikkatle takip edilmeli ve eksiksiz bir şekilde uygulanmalı. Fake hesapta stok fotoğraf sitelerinden fotoğraf kullanılması herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir. Ancak birisine ait olan bir fotoğrafın izinsiz bir şekilde kullanılması ve paylaşılması suç teşkil etmektedir.

Özellikle o kişiymiş gibi mesajlaşmalar ve davranışlar bu suçun cezasını arttırmaktadır. Eğer bir fan hesabı açılıyorsa ve fake hesap kültürü üzerine kuruluyorsa bu hesaplarda o kişilere ait görüntüler kırıcı ve aşağılayıcı yorum yapılmadığı sürece paylaşılabilir. Çünkü bu durum bir hayranlığı simgeler. Bunlara bağlı olarak fake hesaplarda doğrudan bir kişinin adını ve soy adını fotoğrafı ile birlikte kullanmamak çok önemlidir.

Instagram Hesabı Nasıl Açılır?

Instagram uygulaması üzerinden fake hesap açmak isteyen kullanıcılar öncelikle bir e posta hesabına sahip olmalıdır. Bu e posta adresinin türü Gmail, outlook, hotmail vb. Diğer türler olabilir. E posta adresi açılıp onaylandıktan sonra Instagram uygulaması indirilerek kaydol butonuna tıklanmalıdır. Kayıt işlemleri çok kısa süren ve çok hızlı bir şekilde hallolan işlemlerdir.

Kısa sürede kayıt açıldıktan sonra bir isim, soy isim, kullanıcı adı ve şifre oluşturularak hesaba giriş yapılabilir. Daha sonrasında hesapta profil fotoğrafı değiştirme, biyografi ekleme ve fotoğraf paylaşma gibi adımlar uygulanabilir. Bu sayede fake hesap profili açılmış olur. Fake hesap açmak sadece birkaç küçük adımdan oluşur ve oldukça kolaydır. Bu adımları uygulayan kişiler hesaplarını açtıktan sonra gizli ya da herkese açık olarak kullanabilirler.

  1. Google üzerinden 10 dakikalık mail araması yapıp ücretsiz geçici mail servisi bulun.
    Örnek olarak 
  2. Mail adresimizi aldıktan sonra www.instagram.com adresinden kaydol buttonuna tıklayınız.
    Kayıt olma işlemlerini tamamlayınız.
  3. İşlemleri tamamladıktan sonra hesabınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ekstra olarak Bedava Instagram Hesapları (Fake Hesaplar & Gerçek Hesaplar) başlıklı makalemizden ücretsiz olarak boşta fake hesaplar alabilirsiniz.