Instagram Fake Hesap Açma Nasıl Yapılır?

Instagram kullanıcıları birçok etmene bağlı olarak fake hesap açma yoluna gidebiliyor. Son yılların en popüler platformları arasında yer alan Instagram, gelişimine her geçen gün devam ediyor. Üst düzey bir platform olma özelliğine sahip olan Instagram sizlere sınırsız erişim, kullanım imkanı sunuyor. Instagram fake hesap açma nasıl açılır sorusu Google arama motorunda sürekli olarak karşımıza çıkıyor.

Fake hesaplar açarak çevrenizdeki arkadaşlarınıza şakalar yapabilir, onlarla eğlenebilirsiniz. Ayrıca sizi engelleyen bir kişinin profilini fake hesaplar vasıtasıyla takip edebilirsiniz. Fake hesaplardan istek atarak kişinin profil resimlerini, paylaşımlarını, videolarını görebilirsiniz. Bu sebeplerden ötürü kişiler fake hesap açma yoluna gidiyorlar. İlk öncelikle açacağınız hesabın cinsiyetine karar vermelisiniz. Cinsiyetine karar verdikten sonra sahte bir e-posta adresi açmanız gerekiyor. Fake hesabınızı açacağınız bu sahte e-posta adresine bağlamalısınız.

Daha sonrasında ise telefonunuz veya bilgisayarınız üzerinden kaydolma bölümüne giriş yapın. Kaydolma bölümünden isim, soy isim, e-posta adresi, kullanıcı adınızı oluşturduktan sonra kaydolma işlemlerinizi gerçekleştirmiş olursunuz. Fake hesabınızı açtıktan sonra kendinize bir profil resmi bulmanız gerekiyor. Bulacağınız profil resmi size ait olmamalıdır. Google görsellerden bir kişinin resmini bularak profil resmi yapabilirsiniz. Böylelikle kimse sizin fake hesap olduğunuzu anlayamaz.

Bu işlemlerin ardından profilinizde yer alan hakkımda kısmına okuduğunuz üniversitenin adını paylaşabilir, yaşınızı ve anlamlı bir söz paylaşabilirsiniz. Bu sayede hesabınız daha gerçekçi bir görünüm kazanmış olur.

Fake Hesap Neden Açılır?

Fake hesap açmanın günümüzde birçok etmeni bulunuyor. Bu etmenlerden en önemlisi gerçek hesabı engellenen kişiler kendilerini engelleyen profilleri ziyaret etmek isteyebiliyorlar. Hal böyle olunca da fake hesap açma yoluna gidiyorlar. Açacağınız fake hesaplarla sizi engelleyen kişileri takip edebilir, onlarla iletişime geçebilirsiniz.

Ayrıca fake hesap şaka sebebiyle de açılabiliyor. Arkadaşlarınıza ciddi şakalar yapmak için bu yöntemi kullanabilirsiniz. Böylelikle çevrenizdeki kişilerle eğlenmiş olursunuz. Fake hesap açarak çevrenizdeki insanlara kimliğinizi belli etmeden onlarla iletişime geçebilirsiniz. Günümüzde Instagram dünyası üzerinde binlerce fake hesap bulunuyor. Bu hesaplar üzerinden birçok suç da işlenebiliyor.

Fake Hesap Açma Aşamaları

Fake hesap açmak günümüzde oldukça popüler bir işlemdir. Açma işlemi de son derece kolaydır. Instagram fake hesap açma nasıl yapılır sorusunun aşamalı olarak cevabı aşağıdaki gibidir:

• Açacağınız hesabın cinsiyetini belirleyin.

• Sahte bir e-posta adresi açın.

• Instagram üyelik oluşturma sayfasına giriş yapın.

• İsim, soy isim bilgilerinizi girin.

• Açacağınız hesabın bağlı olacağı sahte e-posta adresini girin.

• Kullanıcı adınızı ve şifrenizi oluşturun.

• Sahte e-posta adresinize gelen aktivasyon mailini onaylayın.

Yukarıdaki işlemleri sırasıyla uyguladığınızda sahte hesap açmış olacaksınız. Sahte hesabınızı aktif olarak kullanmazsanız Instagram belli bir süre sonra hesabınızı pasif hesap olarak algılayarak dondurabilir. Bu tarz durumlarla karşılaşmamak için hesabınızı sık olmasa da kullanmaya özen gösterin!