Instagram DM'den Kaybolan Fotoğrafları Tekrar Oynatma

Instagram DM'den kaybolan fotoğrafları tekrar oynatma işlemi birçok Instagram kullanıcısı tarafından araştırılan ve merak edilen konulardan bir tanesidir. Instagram, her gün milyonlarca kullanıcının ziyaret ettiği ve takipçileri ile etkileşim kurduğu sosyal medya platformlarından bir tanesidir. Bu platforma her geçen gün yeni özellikler eklenmektedir.

Platformun sahip olduğu, en çok beğenilen özelliklerden bir tanesi de DM’den kaybolan fotoğraf gönderilebilmesidir. Bir kullanıcının sohbet ekranına geldiğinizde sol alt kısımda yer alan kamera simgesine tıklayabilir ve dilediğiniz görseli kaybolan fotoğraf olarak gönderebilirsiniz. Aynı ekranda yer alan ‘’Bir kez görüntüle’’, ‘’Tekrar oynatmaya izin ver’’ veya ‘’Sohbette tut’’ seçeneklerinden dilediğinizi seçerek gönderme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Instagram DM'den Kaybolan Fotoğraflar Nasıl Tekrar Oynatılır?

Instagram kullanıcıları kendilerine gönderilen kaybolan fotoğrafları daha sonra nasıl tekrar oynatabileceklerini merak etmektedir. Instagram’da sohbette tut seçeneği dışında başka seçeneğin uygulandığı anlık fotoğraflar normal yollarla daha sonra görüntülenememektedir. Kullanıcılar dilerlerse fotoğrafı ilk açtıklarında ekran görüntüsü alabilirler. Fakat fotoğrafın ekran görüntüsünü aldığınıza dair karşı tarafa bildirim gider.

Karşı tarafa bildirim gitmeden ekran görüntüsü almak istiyorsanız, kullanıcının gönderdiği fotoğrafı görüntülerken sol alt kısımda yer alan kamera simgesine tıklamalı ve ardından ekrandaki fotoğrafı büyüterek ekran görüntüsü almalısınız. Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde kaybolan fotoğrafı dilediğiniz kadar görüntüleyebilirsiniz.

Instagram DM'den Kaybolan Fotoğrafları Geri Getirme Programı Var mı?

Instagram DM'den kaybolan fotoğrafları tekrar oynatma işlemi için oluşturulmuş olan çeşitli program ve uygulamalar ile karşılaşmak mümkündür. telefonunuzun uygulama mağazasına giderek indireceğiniz bu uygulamalar sayesinde sizlere gönderilen anlık kaybolan fotoğrafları kolayca telefonunuza kaydedebilir ve dilediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz. Bu uygulamalar şunlardır:

Sizler de bu uygulamalardan dilediğinizi cihazınıza indirerek sizlere gönderilen kaybolan fotoğrafları kaydedebilir ve dilediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz. Ancak bunlar 3. parti uygulamalar oldukları için güvenilirlikleri tartışılabilir. Sizden özel bilgi veya Instagram şifrenizi isteyen hiçbir uygulamaya güvenmemenizi öneririz. Aksi takdirde hesabınız kötü niyetli kişilerin ellerine geçebilir.

Kaybolan Fotoğraf Tekrar Açıldığında Karşı Tarafa Bildirim Gider mi?

Instagram’da gönderilerin veya hikayelerin ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa bildirim gitmezken, DM’den gönderilen fotoğrafların ekran görüntüsü alındığında bildirim gitmektedir. Kaybolan fotoğraf bir daha görüntülenebilecek şekilde gönderildiyse o fotoğrafı tekrar açmak karşı tarafa bildirim gönderilmesine neden olmaz.

Instagram’da kaybolan fotoğrafı birçok kez görüntülemek için ekran görüntüsü alırsanız karşı tarafın sohbet ekranında bu durum gözükecektir. Bu nedenle ekran görüntüsü alırken yukarıdaki başlıklarda bahsettiğimiz yöntemi veya yardımcı uygulamaları kullanmalısınız.

Yardımcı uygulamalar kullanıldığında karşı tarafa bildirim gitmeyeceğinin garantisi yoktur. Bu nedenle güvenilir olan uygulamaları kullanmanız çok önemlidir. Bu uygulamaları tespit edebilmek için telefonunuzun uygulama mağazasında yer alan diğer kullanıcıların yorumlarına göz atabilirsiniz. Bu yorumlar sizlerin doğru karar almasında yardımcı olacaktır.