Instagram’da En Çok Takipçisi Olan Türk Ünlüler

Instagram, 7’den 70’e hemen hemen herkesin yoğun bir şekilde kullandığı sosyal medya platformları içerisinde yer alıyor. Platforma olan ilgi her geçen gün daha fazla artıyor. Ünlülerin de vazgeçilmez sosyal medya uygulamaları arasında yer alan Instagram her geçen gün yeni özelliklerle daha çok gelişiyor. Instagram’da en çok takipçisi olan Türk ünlüler şu şekildedir;

• Acun ILICALI

• Oğuzhan KOÇ

• Hadise

• Ebru GÜNDEŞ

• Murat BOZ

• Hakan ALTUN

Ve daha birçok ünlü kişinin yüksek düzeyde takipçisi bulunuyor. Yüksek takipçisi olan Instagram hesapları platformda her zaman daha çok ilgi görür. Bu hesaplar aynı zamanda fenomen hesap konumundadır. Türk ünlüler Instagram uygulamasını aktif bir şekilde kullanarak, sürekli olarak paylaşımlar yapıyor.

Siz de hayranlık duyduğunuz Türk ünlüleri Instagram hesapları üzerinden takip edebilirsiniz. Böylelikle hayran olduğunuz ünlüler hakkında 7/24 bilgi sahibi olabilir, onları daha yakından tanıma fırsatına erişmiş olursunuz. Özellikle sanatçılar konser bilgilerini Instagram adresleri üzerinden paylaşır. Bu sayede ünlü sanatçıların konserleri hakkında önceden bilgi sahibi olabilirsiniz!

 

En Çok Beğeni Alan Türk Ünlüler Kimlerdir?

Türk ünlüler Instagram paylaşımlarıyla her gün binlerce beğeni yağmuruna tutuluyor. Özellikle kadın ünlüler paylaştıkları fotoğraflarla erkeklerin beğenisini kazanmayı başarıyor. Instagram günümüzde Türk ünlülerin fotoğraflarını, videolarını paylaştığı en popüler platformlar arasında yer alıyor. Ünlüler dünyasının en renkli platformlarından birisi olan Instagram her geçen gün gelişimini artırıyor. Siz de platforma girerek hayranlık duyduğunuz ünlü isimlerin fotoğraflarını beğenebilir, fotoğraflarının altına yorumlar yapabilirsiniz.

Instagram’da en çok takipçisi olan Türk ünlüler aynı zamanda en çok beğeni alan kişiler olarak da adlandırılabilir. Instagram platformunda en çok beğeni alan Türk ünlüler şu şekildedir;

• Mine Tugay

• Hadise

• Hilal Altınbilek

• Ebru Gündeş

• Sibel Can

• Engin Altan Düzyatan

• Barış Arduç

Yukarıdaki isimler yüksek sayıda beğeni alan Instagram Türk kullanıcılarıdır. Ayrıca bu ünlüler sürekli olarak resim, video paylaşımlarında bulunuyor. Platform üzerinden canlı yayınlar açarak hayranlarıyla buluşuyorlar. Siz de hayran olduğunuz ünlüleri Instagram platformunda takip ederek onların açtıkları canlı yayınlara katılabilirsiniz.

Ünlüler Beğeni Almak İçin Ne Yapıyor?

Ünlüler beğeni sayılarını yükseltmek için sürekli olarak kaliteli paylaşımlar yapıyorlar. Paylaşımlarını gerçekleştirdikleri kamera yüksek çözünürlüklü profesyonel kameralar oluyor. Böylelikle resimler daha net ve kaliteli çıkıyor. Ayrıca ünlüler organik takipçiler satın alarak beğeni sayılarını yükseltebiliyor. SMM paneli hizmeti altında verilen beğeni satın alma hizmetlerinden yararlanarak hesaplarının beğeni sayısını yüksek oranda gösteriyorlar.

Ayrıca Instagram sadece ünlü kişilere verilen mavi tık özelliğinden ünlüler faydalanabiliyor. Mavi tık sahibi olan ünlüler daha fazla ilgi görür ve bu ünlülerin hesaplarında paylaştıkları paylaşımlara daha fazla beğeni yapılır. Ünlüler ayrıca kaliteli paylaşımlarıyla keşfet bölümünde ön sıralarda yer alarak beğeni sayılarını artırırlar. Reels bölmesi de beğeni sayılarının yükselmesinde etkili olan bir diğer faktördür! Bu ünlülerin beğenileri yetersiz kaldığında Türk beğeni satın al hizmetinen birçok kez faydalanırlar.