Instagram Biyografiye 1’den Fazla Link Ekleme

Instagram, dünya genelinde en çok aktif kullanıcıya sahip sosyal medya platformları arasında yerini almaktadır. İlk kullanıma başlandığı tarihlerde pek fazla özelliği olmayan Instagram, günümüzde birçok farklı özelliği ile iyi bir sosyalleşme sağlamaktadır. Günümüzde Instagram kullanıcılarına sunulan özelliklerden bir tanesi de Instagram biyografi link ekleme olmaktadır. 

Instagram biyografiye link ekleme özelliğini kullanan bireyler, hesaplarını takip eden diğer profilleri başka bir platforma yönlendirebilmektedir. Örnek vermek gerekirse bir Instagram kullanıcısı Youtube üzerinde paylaşım yaptıysa, Instagram biyografisine bu paylaşımın linkini bırakarak Instagram kitlesinin Youtube’a yönlenmesini sağlayabilmektedir. 

Instagram kullanıcıları, kimi zaman biyografilerine birden fazla link eklemek isteyebilmektedir. Bu noktada Instagram biyografisine birden fazla link ekleme konusu üzerine araştırmalar yapılmaktadır. Instagram profil düzenleme kısmında yalnızca 1 adet link ekleme işlemi yapılabilmektedir. Bu nedenle profiline iki veya daha fazla link eklemek isteyen kullanıcılar, farklı programlar kullanarak bu isteklerini yerine getirebilmektedir. 

Instagram Biyografisine Birden Fazla Link Eklemek Mümkün mü?

Instagram link ekleme işlemini yalnızca 1 link ile sınırlı bırakmak istemeyen kullanıcılar, daha önce de bahsettiğimiz gibi farklı uygulama veya programlardan yardım alabilmektedir. Zira Instagram, profil düzenleme kısmına yalnızca bir tane link ekleme seçeneği sunmaktadır. Bu da demek oluyor ki, direkt olarak Instagram profiline birden fazla link eklemek mümkün değildir. 

Instagram profiline fazladan link eklemenizi sağlayacak uygulamalar kullanırsanız, bu işlemi yapabilmeniz mümkün hale gelecektir. Aşağıda yer alan listede biyografinize ekleyebileceğiniz link sayısını arttırmak için tercih edebileceğiniz uygulamalar belirtilmektedir. 

  • Leadpages
  • Link In Profile
  • Linktree
  • Audiencetools
  • Lnk.bio 

Belirtilen siteler üzerinden Instagram profile birden fazla link ekleme işlemi yapabilmeniz mümkündür. Belirtilen her sitede, link ekleme işlemlerinin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgi verilmektedir. Bu sayede kısa süre içerisinde profilinize fazladan link ekleyebilir ve takipçilerinize yönlendirme yaparak sosyal medya hesabınızı daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca hesabınızdaki gönderilere Instagram Türk beğeni satın alarak etkileşiminizi arttırabilirsiniz.