Instagram Beğendiğim Gönderileri Görme

Instagram beğendiğim gönderileri görme eyleminin nasıl yapılacağı birçok kişi tarafından araştırma konusu olmuştur. Instagram milyonlarca kullanıcının olduğu bir sosyal medya platformudur. Bu uygulamada kişiler kaybetmek istemediği bazı gönderileri kaydederek daha sonra kolayca ulaşabilirler. Ancak bazı durumlarda kullanıcılar gönderileri kaydetmeyi unuturlar. Hal böyle olunca kişiler hoşlarına giden içeriklere bir daha ulaşamazlar.

Bu oldukça kötü bir durumdur. Bu durumun önüne geçmek için Instagram hesaplarında beğenilen gönderiler görülebilir. Instagram beğendiğim gönderileri görme için belirli adımlar izlenmelidir.

Instagram’da uzun süreler boyunca beğenilen gönderiler görülebilir. Bu verileri Instagram kaydeder ve kişi istediği zaman daha önce beğendiği gönderileri görebilir. Günümüzde en popüler sosyal mecralardan olan Instagram’da beğenilen gönderileri görme basit adımlarla mümkün.

Instagram’da Beğendiğim Gönderileri Görebilir Miyim?

Instagram’da beğenilen gönderiler görebilir. Ayarlar kısmından birkaç adımla beğenilen gönderiler kolaylıkla görülebilir. Bunun dışında Instagram verilerinizi indirerek de daha önce beğendiğiniz gönderileri kolaylıkla görebilirsiniz.

Bu işlemin nasıl yapılacağını milyonlarca kişi araştırır. Hal böyle olunca Instagram bu işlemi oldukça kolaylaştırmıştır. Yalnızca birkaç kolay adımla Instagram’da beğendiğimiz gönderileri rahatlıkla görebiliriz.

İntagram uygulamasına gelen yenilikçi güncellemeler sayesinde bu işle daha da kolay hale gelmiştir. Bugüne kadar beğendiğiniz tüm gönderiler birkaç adımla elinizin altında.  Bu sayede daha önce hoşunuza giden ancak kaydetmeyi unuttuğunuz gönderileri bu seçenekte kolayca görebilirsiniz.

Instagram beğenilen gönderileri görmek artık çok kolay. Kullanıcılar yıllarca beğendiği tüm gönderileri çok kolay bir şekilde görebilirler. Instagram uygulamasının her veriyi kullanıcılara daha iyi bir sosyal medya deneyimi sunmak için saklaması oldukça iyi bir durumdur.

Instagram Hesabımda Beğendiğim Gönderileri Nereden Görebilirim?

Instagram beğenilen gönderileri görmek çoğu kullanıcının merak ettiği bir konudur. Bugün sizlere Instagram beğenilen gönderileri görmenin yolunu tarif edeceğiz. Aşağıdaki adımları izleyerek Instagram’da beğendiğiniz gönderileri görebilirsiniz.

  • Instagram uygulamasını açın.
  • Sağ alt köşede yer alan profil fotoğrafına tıklayın.
  • Profil sayfanızın sağ üst köşesinde yer alan üç noktaya tıklayın ve Ayarlar kısmına girin.
  • Arama kısmına beğen yazarak Beğenmeleri Yönetme seçeneğine tıklayın.
  • Bu kısımda yeniden eskiye beğendiğiniz tüm gönderileri görebilirsiniz.

Instagram beğenmeleri görmek işte bu kadar kolay. Siz de yukarıda verilen adımları izleyerek beğenileri kolayca görebilirsiniz. Bu sayede herkesin merak ettiği beğenileri görme işleminin nasıl yapılacağını kullanıcılara aktardık.

Bu adımlar izlenerek Instagram uygulamasında beğenilen tüm gönderiler istenilen sırayla kullanıcıların karşısına çıkar. Bu sırayı ayarlamak için Filtre seçeneğine tıklanmalıdır. Bu seçeneğe tıklamazsanız beğendiğiniz gönderiler yeniden eskiye doğru sıralanacaktır. Böylelikle en son beğendiğiniz Instagram gönderileri en başta karşınıza çıkacaktır.

Siz de birkaç kolay adımla Instagram platformunda beğendiğiniz gönderileri görebilirsiniz. Bu sayede kaydetmeyi unuttuğunuz veya yanlışlıkla beğendiğiniz bir gönderiye kolayca ulaşabilirsiniz. Instagram uygulamasının kullanıcılara sağladığı sayısız faydadan biri de kuşkusuz ki beğenilen gönderileri görmedir.

Instagram Beğendiğim Gönderiler Bir Süre Sonra Silinir mi?

Instagram uygulamasında hiçbir veri kalıcı olarak silinmez. Siz silmek isterseniz silinir. Bunun dışında uygulamada yer alan veriler siz kullanmak istediğiniz zamana kadar saklanır.

Instagram uygulamasında beğenilen gönderiler silinmez. Beğenilen gönderilerin verisi uygulama tarafından algılanır ve kişiye bu gönderilerin benzeri niteliğinde çeşitli fotoğraf, video ve Reels gösterilir. Bunlar kişilerin Keşfet bölümünde yer alır.

Instagram tüm verileri kullanıcılarının daha iyi bir deneyim yaşaması için saklar. Bundan dolayı veriler silinmez. Eğer Instagram hesabınızdaki diğer verilerinize erişmek istiyorsanız bunu profilinizin sağ üst kısmında bulunan üç noktaya tıklayıp, verileri indir seçeneğini açarak gerçekleştirebilirsiniz.