En Çok Kullanılan İnstagram Uygulamaları

Bugün tüm dünyada gözde sosyal medya uygulaması olan Instagram, pek çok farklı uygulama ile desteklenebilmektedir. Son zamanlarda pandeminin etkisiyle beraber, insanların birbirine ulaşabildiği mecraların en başında olan Instagram’da kendinizi göstermek, artık eskisinden çok daha zor. Artan kullanıcı sayısı ile gönderi sayısında da bir artış meydana geldiği için artık gönderileriniz tıpkı evrendeki bir yıldız gibi görünüp kayboluyor. Dolayısıyla eğer hesabınızı büyütmek ve daha geniş kitlelere sesinizi duyurmak istiyorsanız, gönderilerinizle ön plana çıkabilmek adına pek çok farklı yöntem vardır. Bunların en başında kaliteli içerikler paylaşıp uzun süre uğraşarak çok takipçi sayısına ulaşabilir ve yüksek beğeni elde edebilirsiniz. Ancak bu sürecin oldukça uzun olması sebebiyle Instagram influencer veya fenomen olmak isteyen kullanıcılar tarafından farklı yöntemlere de başvurulmaktadır. 

 

Bu yazımızda influencer olmak isteyen, hesaplarını büyütmek isteyen Instagram tutkunları için faydalı olabilecek çok kullanılan Instagram Android uygulamalarını derledik. Kaliteli içerik üretmenin son derece önemli olduğu bu süreçte ileri seviye kamera seçenekleri ve fotoğraf ya da videoların düzenlenmesi konusunda profesyonellik gibi pek çok alanda uzman desteği almak için bu uygulamalar kullanılıyor: 

  • VSCO

Instagram’ın bir alternatifi olarak görülmeye başlayan VSCO, içerisinde pek çok farklı seçeneği barındırıyor. Bu uygulama üzerinde fotoğraf ve videolarınızı çeşitli efekt ve araçlar ile düzenleyebilirsiniz. Ardından profesyonel bir çekim gibi gözüken fotoğraflarınızı Instagram’da paylaşarak çok daha fazla beğeni alabilir keşfete düşebilirsiniz. 

  • Perfect 365

Daha çok kadın Instagram kullanıcılarına hitapa eden bu uygulama, özellikle selfie için özel hazırlanmış filtreleri ile biliniyor. Fotoğraf düzenlemeleri için de oldukça geniş seçenekler sunan bu uygulamanın, fotoğrafa tıpkı gerçek gibi görünen bir makyaj yapılması özelliği bulunuyor. 

  • Rookie Cam 

Oldukça basit ve kullanışlı bir arayüze sahip olan programın, en çok fotoğrafçılık konusunda acemi olanlar tarafından tercih edildiğini söylemek yanlış olmaz. Bu uygulama en çok yapay ışık seçenekleri ile dikkat çekmektedir. 

  • Snapseed

Google’ın geliştirdiği bir fotoğraf düzenleme uygulaması olan Snapseed, günümüzde Instagram tutkunları tarafından oldukça çok tercih edilmektedir. Arayüzünün son derece basit olması ile birlikte fotoğrafların iyileştirilmesi ve düzenlenmesi için son derece etkili bir uygulamadır.

  • Charm

Öncelikle bu uygulama, yüz ve cilt bakımı konusunda çeşitli bilgiler de içeriyor. Buna dayanarak cilt bakımı için kendilerine bir rutin oluşturmak isteyenlerin ve aynı zamanda influencerların sık kullandığı bir uygulamadır. Ayrıca uygulama yapay bir güzellik yerine, çok daha gerçekçi ve bakımlı bir görünüş oluşturma konusunda son derece yardımcıdır. Uygulamanın sahip olduğu blogda cilt ve yüz bakımı hakkında detaylı ve pratik içerikler ve püf noktaları da yer almaktadır. 

  • Picsart

Özellikle fotoğrafların düzenlenmesi konusunda oldukça geniş bir yelpaze sunan Picsart, bugün en çok kullanılan fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında yer alıyor. Daha sanatsal veya sketch tarzı, cartoon tarzı gibi farklı tarzlar denemek isteyen Instagram kullanıcıları için oldukça eğlenceli bir uygulamadır. 

Ayrıca bunlara ek olarak hesabınızı kolayca büyütüp, beğenilerinizi artırarak keşfete düşmek için kalitelitakipci.org üzerinden düşmeyen takipçi ve Türk beğeni satın al  paketlerine göz atabilirsiniz.