Birinin Tiktok Hesabını Nasıl Bulabilirim?

Yeni tanıştığımız ya da hesabını çok merak ettiğimiz birinin kullanıcı adını bilmiyorsak ve kendisine Tiktok kullanıcı adının ne olduğunu soramıyorsak aklımıza birinin Tiktok hesabını nasıl bulabilirim, sorusu gelebilir.

Birinin Tiktok hesabını tespit edebilmek için kendi Tiktok hesabınıza giriş yaptıktan sonra kısa bir senkronizasyon işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

  • İlk giriş yaptığınızda sağ alt tarafta bulunan Profil yazısına dokunmalısınız.
  • Ardından sol üst tarafta ‘Arkadaşlarını Bul’ şeklinde bir buton göreceksiniz, buna da dokununuz.
  • Kişileri bul kısmına dokunduktan sonra akıllı telefonunuz hemen cep telefonunuza kayıtlı olan telefon numaraları ile eşleştirilmiş olan Tiktok hesaplarına dair bir liste çıkaracaktır. Birkaç saniye bekledikten sonra tüm liste elinizde olacak.
  • Buradan aradığınız kişiyi profil fotoğraflarına bakarak, kullanıcı adlarını kontrol ederek veya profillere tek tek girerek bulabilirsiniz.

Ancak bu işlem hakkında bilmeniz gereken bir durum vardır. Sizin Tiktok hesabınızı diğer insanların rehberleri aracılığıyla bulmasını istemiyorsanız rehberiniz ile eşleşme yapmamalısınız. Sizin diğer kişileri görüntüleme hakkınız kendinizin de görünür olmasına izin verdikten sonra kabul edilecektir. Bu durum sizi rahatsız etmiyorsa pek çok kişinin Tiktok hesabına bu yolla saniyeler içerisinde ulaşabilirsiniz.

Ortak Arkadaş Kontrolü

Eğer rehberinizdeki kişileri Tiktok hesabınız ile senkronize etmek işe yaramadıysa, bu kişinin kullanıcı adı, profil fotoğrafı ve içerikleri kendi kimliğini gösterecek şekilde olmayabilir. Bu kişinin telefon numarasını Tiktok hesabı ile eşleştirmemiş olması ya da sizin rehberinizde telefon numarasının kayıtlı olmaması da rehber yoluyla merak ettiğiniz kişinin hesabını bulamamanıza yol açabilecek ihtimallerdir.

Bu durumda yapmanız gereken hesabını merak ettiğiniz kişi ile ortak tanıdıklarınızı tespit etmektir. Tüm ortak tanıdıklarınıza teker teker girmelisiniz. Özellikle karşınızdaki kişinin en yakını olan insanlardan başlamalısınız.

Bu kişilerin takipçi listelerine girip isim araması, videolarında aradığınız kişinin olup olmadığı, adının herhangi bir yerde etiketli olup olmadığını kontrol etmelisiniz.

Eğer aradığınız kişinin bir Tiktok hesabı varsa içerik üretmiyor olsa bile arkadaşları ile ortak etkileşimlerde mutlaka ki bulunacaktır. Bu şekilde de birinin Tiktok hesabını nasıl bulabilirim, sorusunu çözüme ulaştırmanız mümkündür.