Bilgisayardan Instagram DM Açma

Bilgisayarda İnstagram Sohbet Nasıl Yapılır? 

 

Sosyal medya kullanıcıları, bir taraftan bilgisayarda gezinirken diğer taraftan da sosyal medyadan gelen iletilerine baktıklarında oldukça zorlanıyorlar. Peki bilgisayar üzerinden İnstagram’da mesajlaşmak mümkün müdür? Bunu yapmak için ne gerekiyor? Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu makalede sizler için hazırlandı… 

 

Artık günümüzde paylaşım gerçekleştiren siteler, zamanında geçmesi ile beraber çok daha fazla kullanıcı kitlesine hitap etmeye çalışıyor. Bunlardan birisi de şüphesiz ki dünyanın sayfalarında bulunan Instagram platformudur. Her geçen gün biraz daha fazla insan popüler fotoğraf paylaşım uygulaması olan ınstagram platformunu tercih ediyor. Bunun sebebi ise Instagram uygulamasının yalnızca bizim beri ya da içerik paylaşımı gerçekleştiren sıradan bir uygulama değil, aynı zamanda dijital mağazacılık hususunda insanlara çok önemli avantajlar sunmasıdır. 

 

Dikkat çekici bir biçimde İnstagram kullanıcıları, yalnızca yakalandıkları anları paylaşmak amacıyla sosyal medya hesaplarını kullanmıyorlar. Diğer taraftan esas olarak yeni ürünler keşfetmenin merakı içerisinde hareket eden instagram kullanıcıları, bilgisayar üzerinden dm nasıl atılır yani mesajlaşma nasıl yapılır? İnstagram nasıl kullanılır? Gibi soruların cevaplarını arama motorlarında araştırmaya başladılar. Bunlara ek bir şekilde Instagram, her bir kullanılan mobil cihaz uygulaması üzerinden erişim sağlanabilir bir site olmasına rağmen, telefonun uygulamasındaki mevcut olan mesaj atma desteği, bilgisayarlar üzerinden ve aynı şekilde desteklenmemektedir. Fakat bunu yapabilmenin pek çok yöntemi vardır.

 

Bilgisayar İnstagram DM Nedir Nasıl Atılır? 

 

Yalnızca cep telefonlarında bulunan Instagram uygulaması ile ilgili sohbet balonlarının aksine bilgisayar ortamında da Instagram uygulamasının çok rahat ve pratik bir şekilde kullanılmasının önünü açan çeşitli yöntemler vardır. Instagram'da belirli bir Instagram kullanıcısına ya da bir kitle Instagram abonesini özel olan mesajlar göndermeyi sağlayan bir seçenek vardır. Sadece özel sohbetler göndermek mümkün değildir, aynı zamanda videolar başta olmak üzere fotoğraf ile bağlantılar ve kaybolan mesajlar başta olmak üzere konumlar ve daha fazlasını göndermek amacıyla DM uygulaması kullanılabilir.

 

Bilgisayardan DM Açma 

 

Cep telefonları şimdiki zamanın iletişimi açısından vazgeçilmez gereçler olarak hayatımızdaki yerini alıyor. Göreceli bir şekilde küçük olmaları ve özellikle de taşıması kolay olmaları sebebiyle, kişilerin etraflarında bulunan diğer insanlarla bağlantı kurmalarına katkı sağlar. Aynı zamanda akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle beraber, iletişim yalnızca kısa olarak nitelendirilen çağrılar ya da mesajlar ile değil akıllı telefonlara bir şekilde kurulum sağlanabilecek çeşitli sosyal medya uygulamalarıyla da mümkün olmaktadır.

 

Bilgisayarda İnstagram Kullanmak İçin Yapılması Gerekenler Nelerdir? 

 

Basit birkaç yöntemin devreye sokulmasıyla beraber bilgisayarlarda Instagram kullanma oldukça basittir. 
 

  • Windows 10 bilgisayarda İnstagram for Windows uygulamasının indirilmesi gerekir, 
  • Daha sonrasında ise program PC'ye kurulur ve çalıştırılır,
  • Birine özel bir mesaj göndermek amacıyla doğrudan mesaj simgesi tıklanır,
  • Mesajların kontrol edilebilmesi amacıyla ok simgesi tıklanır ve iletileri açmak amacıyla konuşma bölümüne girilir. 

Diğer makale konumuz olan Takipçi Satın Almak İçin En İyi Nedenler  başlıklı makalemizi linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.