İnstagram Video İzleme Nasıl Attırılır?  

İnstagram Video İzleme Nasıl Attırılır?  

Dünya genelinde  sosyal medya platformlarını inceleyen araştırmacılar, en fazla kullanılan sosyal medya platformunun İnstagram olduğunu tespit etmiştir. Kuruluş amacı önce fotoğraf paylaşmak olan İnstagram platformu, zamanla yazılımını güncelleyip geliştirdikçe 15 sn olan video paylaşımını 60 sn  ye kadar çıkararak kullanıcılarına video paylaşma olanağı sunmuştur. Doğal olarak bu güncelleme ile İnstagram kullanıcıları fotoğraf paylaşımının yanında video paylaşımlarını da çoğaltarak takip edilme sayılarını arttırmaya başlamıştır. İnstagram video izlenme sayılarını arttırarak daha fazla takipçi kazanmaya çalışan bireysel kullanıcılar, birbirinden farklı video paylaşımları yaparak fenomen olmayı istemektedir. Üretim yapan üreticiler ve  ticari firmalarda ,satışa sunduğu ürünlerini İnstagram platformu üzerinden en geniş kitlelere tanıtım yapmaya çalışmaktadır.

Videolarını en geniş kitlelere izletmek isteyen kullanıcılar, İnstagram’da video izleme nasıl arttırılır?sorusunun da cevabını aramaya başlamıştır. Eğer İnstagram’da video izleme sayılarını arttırmak isterseniz https://kalitelitakipci.org sitemizde ki paketlere bakabilir ve bu paketleri inceleyerek en hızlı ve etkili bir şekilde videolarınızın izlenme sayılarını hiç tahmin edemeyeceğiniz seviyelere çıkarabilirsiniz. İnstagram video izlenme arttırıcı bazı özellikleri maddeleyecek olursak bu şekilde ; 

  • Gizli hesapları sadece arkadaşlarınız görür öyle değil mi ? Bu sebep'den dolayı hesabınızı gizli konumdan çıkarmanız gerekmektedir ki diğer ilgili tüm Instagram kullanıcılarının keşfetine düşmesine izin vermiş olun.
  • Bir çok instagram kullanıcısı keşfet'de gezerken sürekli olarak önüne gelen gönderileri hızlı hızlı geçtiği ve kapak fotoğrafına göre izlediği tespit edilmiştir. Bu nedenle sizler'de Instagram'a yüklediğiniz gönderilerinizin kapak fotoğraflarını dikkat çekici bir fotoğraf koyarak değiştirmeniz gerekmektedir.
  • Bütün gelen izleyiciler keşfet'den mi gelmektedir ? Hayır, Instagram videolarınızın izlenmesi'nin geldiği başka bir yer daha vardır. Hastag kullanımı gayet yaygındır ve Instagram kullanıcıları # içeriklerinde birçok vakit geçirirler. Gönderilerinizde # kullanımı görüntülenme sayısını arttırıcaktır. Nasıl # seçimi yapacağınızı bilmiyorsanız Instagram beğeni kazandırıcak popüler etiketler yazımıza göz atabilirsiniz.

İnstagram’da Video İzleme Sayısını Arttırma Sizlere Ne Kazandırır?

800 milyonu aşkın kullanıcısıyla ve kullanılabilirliği çok yaygın bir platformda fenomen olmak ve ticari reklamlarınızı çok daha fazla insana ulaştırmak diğer tanıtım yollarına göre hem daha basit hem de daha ekonomik faydalar sağlar. Sizlere birkaç ip ucu verip İnstagram video izleme nasıl arttırılır?  sorunuza cevap vermeye çalışacağız. 

Öncelikle hesabınızı gizli konumdan çıkarıp herkese açık olarak ayarlamanız gerekiyor. Bir sonra ki adım ise; profil kapağınıza insanların dikkatini çekecek özel tasarımlı profil seçimi olacaktır. Şimdi sıra videoyu çekmeye geldi. Bunun için de kaliteli cihazlara sahip olup bu cihazlar ile en kaliteli video çekimleri yapmalısınız. Son olarak ta hashtag kullanım oranlarınızı arttırarak kullanıcılara videolarınızı izletmeniz gerekiyor. Bu anlattıklarımız uzun ve sabır gerektiren bir yol. Ancak her uzun yolun bir kısa yolu vardır. İnstagram’da video izleme sayılarını arttırmak için  https://kalitelitakipci.org sitemizde ki paketlere bakabilir ve bu paketleri inceleyerek en hızlı ve etkili bir şekilde videolarınızın izlenme sayılarını hiç tahmin edemeyeceğiniz seviyelere çıkarabilirsiniz.