Instagram İzlenme Arttırma Taktikleri 

Instagram’ın son dönemlerde sosyal bir platform olmaktan çok daha farklı işlevleri bulunmaktadır. Özellikle Influencer kavramının ortaya çıkmasının ardından, Instagram bir gelir kapısı olarak karşımızda duruyordu. Bu yüzden de uzmanlık alanı ya da hobileri dahilinde herkes içerik üretmeye başladı. Gün geçtikçe takipçi sayıları ve beğeniler daha da önem kazandı. Bazen çok emek verenlerin değeri bilinmezken, tek bir video ile ünlenen pek çok insan oldu. Bu yüzden de Instagram izlenme arttırma daha da önem kazandı. 

Düşük Olan İzlenmelerin Arttırılması İçin Yapılması Gerekenler 

Düşük olan izlenmelerin artması için öncelikle muhakkak gündem takip edilmelidir. Özellikle farklı platformlarda akım haline gelmiş ya da Instagram üzerinde meşhur olan akımlar, doğru zamanda yapılmalıdır. Bundan başka;

  • Videolarınıza tag ekleyebilirsiniz. Böylece, o tag ile alakalı araştırma yapan insanların sayfalarına düşebilirsiniz. Bol beğeni ve bol yorum için, videonuzun altına bir soru yazabilirsiniz. Örneğin ‘’bu videoyu saat kaçta gördünüz?’’ Ya da ‘’Hangi günde doğdunuz?’’ Gibi cümleler ile yorumları fazlalaştırabilirsiniz. 
  • Kendi alanınızda daha fazlasını sunmalısınız. Böylece Instagram izlenme artırma işlemini de daha doğru bir şekilde yükseltebilirsiniz. Özellikle takipleştiğiniz insanların sizi beğenmesi ve paylaşması; daha yüksek izlenmelere de ulaşmanızı sağlayacaktır. 
  • Özellikle Keşfet kısmına düşerek yüksek izlenimlere ulaşabilirsiniz. Bunun için de birbiriyle uyumlu içerikler oluşturmalısınız. 
  • Aynı zamanda konum belirmeniz de çok önemli bir hal almaktadır. 
  • Kullanıcıların aktif olduğu saatlerde içerik paylaşımı yaparak etkileşimi artırabilirsiniz.

Unutmayın; gerçekten ilgi çeken bir içeriğiniz varsa muhakkak insanlar bunu izleyecektir. Bu yüzden de hazır olanın dışında ve farklı olan bir çizgide içerik oluşturmaya özen gösterin. Böylece beklentiniz olan beğeni sayıları ve izlenmelere kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz.

Instagram Takipçi Satın Almak İzlenme Gösterimini Artırırmı ? 

Instagram gönderileri hikayeleri öne çıkartmanız için kullanıcı ile etkileşim içinde olmanız gerekmektedir. Sizi takip eden kullanıcıların, sizin gönderilerinize yorum ve beğeni yapar ise Instagram algoritması otomatik olarak siz hikaye paylaştığınızda sizin hikayenizi kullanıcının anasayfasından başlara doğru gelmesine yardımcı olacaktır. Peki ya Instagram Türk takipçi satın alınca etkisi olur mu  ? Tabikide olacaktır, bunun sebebi kalitelitakipci.org sayfasının Instagram türk takipçi satın al sayfasından satın aldığınız takipçiler %100 Türk ve aktif takipçilerdir. Kullanıcılar Türk, aktif ve gerçek olduğu için sizin gönderilerinizi hoşuna girder ise beğenecek, yorum atacak ve storylerinizi izleyecektir.

Instagram İzlenme Satın Alma Sakıncalımıdır ?

Instagram izlenme satın almanız yukarıdaki belirttiğimiz huhuslara dikkat ettiğiniz sürece problem olmayacaktır. Instagram öne çıkarma keşfete çıkma şansı diğer platformlar da olduğu gibi organik hit’den geçmektedir. Ne kadar organik ve düzenli bir şekilde izlenme satın alırsanız sizin için okadar iyi olacaktır.

Instagram Video Sürelerinin İzlenme Artımasında Veya Azalmasında Etkisi Varmıdır ?

Instagrama nasıl, hangi görüntü kalitesinde, içeriğin müziği, video’nun sesi ve içerisindeki küfürlerin hepsi Instagram algoritması tarafından taranmaktadır. Bu nedenle seçilen, yapılan içeriğin uygun ve kaliteli olması büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle ortalama izlenme süreleri araştırılmış olup minimum 15 saniye maksimum 60 saniye uygun görülmektedir. Bu aralıkta güzel ve ilgi çekici videolar üretmek Instagramın ve kullanıcıların hoşuna gidecektir. Kullanıcılar beğendikleri için arkadaşları ile paylaşma gereksinimi duyacaktır bu nedenle büyükmek olan sayfanızı gizli hesap yapmanız tavsiye edilmez.

Örnek Instagram Video Taslağı Nasıl Olmalıdır ?

Instagram videoları genellikle kullanıcıların izlenmesine odaklı olarak araştırılmaktadır. Bize bu araştırmalar sonucunda sizlere bu şekilde tavsiye verebiliriz.

  • Paylaşılan video’nun içeriği tam olarak sığmalı taşma yapılmamalıdır. Görüntülemeyen kısım kalmamalıdır.
  • Video arka ve yan plan olarak açık renkli tasarımlar kullanmalıdır.
  • Arka plan boşluğu konulmalıdır.
  • En az 5 popüler etiket (hastag) kullanılmalıdır.

 

Diğer makale konumuz olan Instagram Video İzleme Nasıl Attırılır? başlıklı makalemizi linke tıklayarak inceleyebilirsiniz.